29 / 03 / 2024

Emek Külür villası

Emek Külür villası

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Depremde bu binaların hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz?

İTÜ mezunu Mimar Şenol Gökner, takipçileri ile iki farklı binanın fotoğrafını paylaştı ve bir soru sordu. Depremde bu binalardan hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz? İşte o soruya gelen yanıtlar...

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

Çin istilası ile başa nasıl çıkılır?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Çin istilası ile başa nasıl çıkılır?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik analizi...

Depremde İstanbul’un yüzde 70’i yıkılır!

İstanbul Kartal’daki facianın ardından uzmanlardan uyarı geldi. Uzmanlar "Depremde İstanbul’un yüzde 70’i yıkılır" dedi.

Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun sorduğu ''Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?'' sorusunu yanıtladı.

9 soruda kentsel dönüşümde riskli yapılar nasıl yıkılır?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlardaki binalar ile riskli olarak tespit edilen binalar yıkılarak yerine yeni bina inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde riskli yapılar nasıl yıkılır?

Kira sözleşmesi varken evden çıkılır mı?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Peki, kira sözleşmesi varken evden çıkılır mı? Kira kontratı bitmeden kiracı evden çıkarsa ne olur?

Emek Külür villası Haberi

Emek Külür villası

Saadettin Saran'dan olaylı bir şekilde ayrılan Emek Külür, zor zamanlardan geçiyor. Takvim'den Doğan Şahin'in haberine göre; 2012 yılında dünya evine girdiği Sadettin Saran'dan 2017'de ayrılan ünlü dişçinin, geçen günlerde Bomonti'deki ofisinin aidat borcunun ödemediği iddia edilmişti. 

3 yıl boyunca hiç bir aidatını ödemeyen 77 bin TL borcu olan Emek Külür, icralık olmuştu. Hakkında haciz işlemi başlatılan Külür, şimdi de yıkım şokuyla sarsıldı.

KARAR ÜZERİNE KARAR!

Levent'te yeni bir klinik açmayı planlayan Emek Külür'ün SİT alanında kaçak inşaat yaptıması nedeniyle başı derde girdi. Olayın ardından Beşiktaş Belediyesi villayı mühürleyerek, yıkılmasına karar verdi. 

Belediye sonrasında Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu da devreye alındı.. Kliniğin yapılması için villa kiralayan, villa da izinsiz inşaat yaptırmak isteyen Emek Külür, alınan karar sonrasında villayı eski...