25 / 04 / 2024

Emek Semti kentsel dönüşüm projesi 2015

Emek Semti kentsel dönüşüm projesi 2015

Ankara kentsel dönüşüm projelerinden Emek Semti'nde yer alan kentsel dönüşüm projesine 21 Eylül 2014 tarihinde başlandı. 350 ve 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde kurulan projede daire tipleri 4+2 ile 5+1 şeklinde dizayn edildi.

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

İzmir Gültepe sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Gültepe Semti Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurulunda konuşan mahalleli, kentsel dönüşüme tepki gösterdi. 

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sevinci!

Kadıköy'ün en ihmal edilmiş semti Fikirtepe'de bugünlerde bayram havası esiyor. Fikirtepe'de 9 yıldır kangren olan kentsel dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Bölge vatandaşları sevinçlerini " Şimdi umutlarımız yeşerdi. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız" diyerek dile getiriyor...

Murat Kurum'dan Antakya'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antakya’nın Emek ve Aksaray mahallelerinde Toplu Konut İdaresi eliyle kentsel dönüşüm yapacaklarını belirttiler.

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Emek-Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat sürdüğü Antakya'da, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya Emek ve Aksaray'da yıkımlar son sürat!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında yıkımlar son sürat devam ediyor.

Antalya'da 319 daireli kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Antalya Kepez ilçesine yeni bir vizyon kazandıracak olan, Yeni Emek Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümünün temeli atıldı.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Aksaray ve Emek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Emek ve Aksaray projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ıslak imzalı sözleşmeler imzalanıyor.

Emek Semti kentsel dönüşüm projesi 2015 Haberi

Emek Semti kentsel dönüşüm projesi 2015

5+1 daire fiyatlarının 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ankara kentsel dönüşüm projelerinden Emek Semti'nde yer alan kentsel dönüşüm projesi 

Omg Grup, Ede  Ankara  Emlak Yapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


21 Eylül 2014 tarihinde yapımına başlanan proje 350 ve 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm projesinde teslimlerin 21 Eylül 2015'te yapılması planlanıyor. 


Blokların taban oturumları 200 ve 300 metrekare olarak belirlenen Anıtkabir manzaralı Ankara Emek Kentsel Dönüşüm Projesi 52 konuttan meydana geliyor. 


4 oda 2 salon dairelerin 240 metrekare, 5+1 dairelerin 280 metrekare olarak dizayn edildiği projede konutların tavan yükseklikleri 240 cm olarak tasarlandı. 


Ankara Emek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde daire aidatları 100 TL olarak ödenecek. Metrekare birim fiyatlarının 3 bin 930 TL'den başladığı projede 4+2'ler 1 milyon 50 bin TL'den ve...