26 / 04 / 2024

emekli avantajları

emekli avantajları

AK Parti, seçim beyannamesiyle pek çok müjde vermeye hazırlanıyor. Emeklilerin hem geliri artırılacak hem de ev sahibi olması sağlanacak. 65 yaş aylığı 100 lira zamlanacak. Üniversiteyi bitirene işsizlik parası verilecek.

Yapı Kredi'den emekli hamlesi! Bankadan flaş promosyon miktarı! Hemen bakın!

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını Yapı Kredi'den alanlara özel avantajlar sunuyor! Emekliler, Yapı Kredi'ye geçerek nakit promosyon fırsatından ve ek ödüllerden yararlanabilir. İşte ayrıntılar...

Emekli olup çalışmaya devam edecekler dikkat! Hemen hesaplanan rakamlara bakın! Prim ödemeniz tam bu kadar olacak!

'Emekli olup çalışmaya devam etmek mantıklı mı? Avantajları neler?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Emekli olup çalışmaya devam edecekler dikkat! Hemen hesaplanan rakamlara bakın! Prim ödemeniz tam bu kadar olacak!

1 evi olan emekli emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisinde mesken sahipleri için bazı muafiyet avantajları yer alıyor. Muafiyete emekliler de dahil ediliyor. Peki, 1 evi olan emekli emlak vergisi öder mi?

Amasya Merzifon TOKİ emekli başvuruları bugün başlayacak!

Amasya Merzifon TOKİ emekli başvuruları bugün başlayacak. Konut fiyatları henüz netleşmeyen projede başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi emekli başvurusu!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi emekli başvurusu yarın başlıyor. 180 ya da 240 ay taksit yapılabilen projede konutların satış fiyatları henüz açıklanmadı.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları yarın başlıyor. Kura çekimi 20 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede 184 adet konut emekliye özel olarak satışa sunuluyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 12 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Projede toplam 300 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı emekli başvuru 2015!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı'nda 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede toplam 400 tane daire kura yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Karaman Merkez Kırbağı emekli başvuru 2015 detayları...

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Kura tarihi 5 Ocak 2016 olarak belirlenen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

TOKİ Çorum Alaca emekli başvuru bedeli!

TOKİ Çorum Alaca emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Başvuruları yarın başlayacak olan projenin kura çekilişi 11 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak. Başvuru bedeli kapsamında 500 TL kabul edilen projede toplamda 1.200 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Amasya Merzifon Emekli Evleri başvuru!

TOKİ Amasya Merzifon Emekli Evleri başvuru süreci yarın başlıyor. 500 TL başvuru bedeli istenen projede kura çekiliş töreni 21 Ocak 2016 tarihinde düzenlenecek.

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru işlemleri!

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru işlemleri yarın başlıyor. 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilen projede 300 adet konut satışa çıkarılıyor.

emekli avantajları Haberi

emekli avantajları

4 Ekim'de seçim beyannamesini açıklayacak olan AK Parti, başta gençlere ve emeklilere olmak üzere toplumun tüm kesimlerine müjdeli haberler vermeye hazırlanıyor. Vatandaşın cebini rahatlatacak düzenlemeler içeren seçim beyannamesinde ağırlık emeklilere ve gençlere verilecek. Edinilen bilgiye göre; bu yıl yapılan 100 liralık seyyanen zam tüm emeklilere yaygınlaştırılacak. Çalışan emeklilerin maaşlarından yapılan yüzde 10'luk Sosyal Güvenlik Destek Primi kesintisi tümüyle kaldırılacak. Emeklilikte gelir kaybının önüne geçilecek, maaşlarının düşmesi önlenecek. Ayrıca emeklilere faizsiz, uzun vadeli kredi imkanı sağlanacak. Kirada oturan emeklileri 250 lira taksitle ve 240 ay vadeyle ev sahibi yapmak için başlatılan faaliyetler hızlandırılacak. 65 yaş aylığı alanlar için seyyanen '100'er lira artış' verilmesi de önemli müjdeler arasında yer alacak. 65 yaş aylığı alanlara geçtiğimiz Temmuz ayında da 55 lira zam...