16 / 04 / 2024

emekli Çanakkale başvurusu

emekli Çanakkale başvurusu

Ayvacık TOKİ Emekli başvuru tarihleri başladı ve devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu bugün başladı!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu bugün başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam edecek. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu bugün başlıyor ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire yer alıyor.

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor!

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor. Başvuru ücretinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödeme planı 240 aya varan vade sağlanıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvurusu!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödeme planına göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvurusu 27 Haziran gününde yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru dönemi!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru dönemi 27 Haziran – 29 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak. Projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar için çok kritik ikramiye detayı geldi! Bu tarihlere dikkat!

Milyonlarca vatandaşın geliri bu yılın Temmuz ayında yeniden artacak. Temmuz zammı öncesi gözler emekli ikramiyelerine çevrilmişken EYT'lilerin ve emeklilik başvurusu yapanların dikkat etmesi gereken bazı tarihler bulunuyor. 

EYT başvurusu kabul edilmeyenler için yeni gelişme! SGK atağa geçti

EYT ilgili yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte ilk günden bugüne yoğun bir süreç devam ediyor. Yasanın aradığı şartları sağlayanlar emekli maaşlarını aldı. Ancak SGK’da emekliliği onaylanmayan, başvurusu iptal edilen binlerce dosya da mevcut. İşte tüm detaylar...

E-devlet emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Yeni emekli olan birisi emekli promosyonu almak için ne yapmalı?

Yeni emekli olacaklar için maaş ve ikramiye ödemesi oldukça önemli bir konudur. Emeklilik başvurusu yapanların merakla beklediği ödemelerin nasıl alınacağı ve ne zaman yapılacağı da oldukça önemlidir. İşte, yeni emekli olacakların merak ettiği maaş ve ikramiye ödeme süreci hakkında bilinmesi gereken

Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı sosyal destek tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi?

Emekli olacak kişiler, emeklilik başvurusuna dair pek çok noktayı merak ediyor. Onlardan biri de İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi? oluyor. İşte detaylar!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık kura çekilişi 2016!

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 160 adet daire emekliler için satışta. TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık son başvuru günü yarın!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru günü 29 Temmuz'da!

Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru günü 29 Temmuz'da...

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli son başvuru tarihi!

TOKİ tarafından Çanakkale Ayvacık'ta Emekli Grubu Konut Projesi kapsamında 160 konut hayata geçirilecek. İşte, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli son başvuru tarihi...

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuru tarihleri!

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuru tarihleri...

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli özel son başvurusu!

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 160 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli özel son başvurusu ne zaman?

Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru!

TOKİ Çanakkale Ayvacık160 konut projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru dönemi...

Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları!

TOKİ Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında 160 adet hayata geçirecek. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları ne zaman?

emekli Çanakkale başvurusu Haberi

emekli Çanakkale başvurusu

Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği Emekli Çanakkale Ayvacık projesinde kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde gerçekleşecek.


Ödeme planı olarak projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay taksit ya da yüzde 20 peşinde kalanı 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


Taksit ödemelerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak olan proje toplamda 160 adet daire satışa çıkarıldı.


Ayvacık TOKİ Emekli başvuru tarihleri bugün ila 29 Temmuz Cuma günleri arasında yapılacak. Projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edilecek.



Satış duyurusu için