20 / 04 / 2024

emekli Eskişehir evleri

emekli Eskişehir evleri

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının fiyatları yüzde 25 arttı!

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura sonucu!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura sonucu henüz açıklanmadı. Projede 252 adet konut bulunuyor.

TOKİ'nin Eskişehir emekli projesinde çalışmalar sürüyor!

TOKİ'nin, Eskişehir Tepebaşı İlçesi Aşağısöğüt Mahallesi’nde hayata geçirdiği “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamındaki daireler için çalışmalar sürüyor.

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı. Projede 2 adet daire satışta.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Evleri'nde 2 adet daire satışta. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat!

2 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat...

Eskişehir’de 250 emekli konut sahibi oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek 250 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli TOKİ kura sonuçları!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli TOKİ kura sonuçları 22 Nisan 2016 tarihinde belirlenecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 250 adet daire emekliler için satışta. 2016 Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Emekli kura çekilişi 22 Nisan 2016 gününde yapılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi!

Taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi...

emekli Eskişehir evleri Haberi

emekli Eskişehir evleri

Ödeme seçeneklerine göre TOKİ Eskişehir Tepebaşı'nda yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay taksitlendirme veya yüzde 20 peşinatta ise kalan tutarı ise 240 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Emekli TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü konut seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.


TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ kura çekilişi 22 Nisan 2016 Cuma günü, saat:14.00’ de, Gar Düğün Salonu’nda gerçekleşecek. Projede taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi tıklayın


Satış duyurusu için