27 / 04 / 2024

emekli toki ayvacık fiyat

emekli toki ayvacık fiyat

2016 TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti 500 TL'dir. Toplamda 160 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 191 milyon 686 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Emekli maaşında kök maaş ayrıntısı kafa karıştırdı! Temmuz ayındaki zam hesabında nasıl bir yol izlenecek?

Emeklilerin gündeminde şu ara maaşlara yapılan zam var. En düşük emekli maaşı 2 bin lira artışla 7 bin 500 liraya çıktı. Bununla birlikte en düşük emekli aylığındaki kök maaş ayrıntısı da dikkat çekti. İşte detaylar!

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Bankalar neler yapıyor böyle? Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzadı, rakamlar değişti! Ziraat Bankası,  İNG...

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı. En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar? İşte detaylar...

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

emekli toki ayvacık fiyat Haberi

emekli toki ayvacık fiyat

Kura çekilişinin 9 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşeceği TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplamda 160 adet daire emekliler için satışta.


Aylık taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edilecek.


Ödeme seçenekleri arasında projede yüzde 12 peşin ödemede kalan bedeli 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinatta kalanı 240 ay vadelendiriliyor.


2016 TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti 500 lira olarak belirlendi. Projede başvuru dönemi 29 Temmuz tarihinde sona erecek.



Satış duyurusu için