25 / 04 / 2024

emeklilere toki ne zaman başlayacak

emeklilere toki ne zaman başlayacak

TOKİ, bu yıl 15 bin emekliyi ev sahibi yapmayı hedefliyor. 2016'da 15 bin emekliyi ev sahibi yaptıklarını söyleyen TOKİ Başkanı Turan, "Bundan sonra da her yıl yaklaşık 15 bin emekli vatandaşımızı konut sahibi yapmayı hedefliyoruz" açıklaması yaptı.

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durumun ne olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emekli maaş zamları yeniden değerlendirilecek, resmen açıklandı! Emeklilere müjde üstüne müjde acil bakın!

Emekli maaş zamları yeniden değerlendirilecek, resmen açıklandı... Emeklilere müjde üstüne müjde, acil bakın...

Emeklilere temmuzda okkalı zam gelecek mi? 2023 Emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak?

Emekli vatandaşların gözü temmuz ara zammına çevrildi. Peki, Emeklilere temmuzda okkalı zam gelecek mi? 2023 Emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte detaylar...

Emeklilere Temmuz'da ne kadar zam gelecek? 8 bin, 9 bin, 10 bin TL maaş alanlar dikkat! Zamlı maaşlar tek tek hesaplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde emekli, memur ve asgari ücret zammı için önemli açıklamalar yaptı. Peki emeklilere Temmuz'da ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca emekliye refah payı müjdesi geldi! Emeklilere ne kadar refah payı verilecek? Tek tek hesaplandı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca emekliye refah payı müjdesini verdi. Peki emeklilere ne kadar refah payı verilecek?

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam promosyon listesi!

Milyonlarca emeklinin merak ettiği ve araştırdığı promosyon bedellerinde son düzlüğe girildi. Peki emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam liste...

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar?

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? sorusu emeklilerin sıklıkla sorduğu sorular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

TOKİ'den alınan evin tapusu birden çok kişinin üstüne olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem hayattayken Toki’den bir daireyi teslim alıyoruz. Annem bu yeri kullanmakta ve borçları taksitle ben ödemekteyken annem vefat etti. Diğer mirasçılarla anlaşamıyoruz. Bu durum sizce ne olur?' sorusunu cevapladı.

emeklilere toki ne zaman başlayacak Haberi

emeklilere toki ne zaman başlayacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emeklileri ev sahibi yapmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Emekliler; Anadolu'da ortalama 250 liradan, İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde ise 350-400 liradan başlayan taksitlerle ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla ev sahibi yapılıyor. TOKİ, bu yıl, 2016'daki gibi 15 bin emekliyi ev sahibi yapmayı hedefliyor. Konut projelerinden emeklilere yüzde 25'lik kontenjan ayıran TOKİ, emeklilerin konut taleplerini karşılamak için arazi üretiminde de yoğun bir çalışma yürütüyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, 2016'da 15 bin emekliyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, "Bundan sonra da her yıl yaklaşık 15 bin emekli vatandaşımızı konut sahibi yapmayı hedefliyoruz" açıklaması yapmıştı.


TOKİ'nin projelerinde yüzde 25 kontenjan ayırdığı emekliler, kira öder gibi ev sahibi olabiliyor. Bu projeler TOKİ'nin sitesinde görülebiliyor.


Takvim



Haber Korkusuz Gazetesi'nde şu şekilde...