24 / 04 / 2024

emeklilerin ev sahibi olması ortak derdimiz

emeklilerin ev sahibi olması ortak derdimiz

Adana merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, emeklilerin en büyük hayalinin başını sokacak bir eve sahip olmak olduğunu ifade ederek, "Ortak derdimiz bu."dedi.

Emeklilerin düşük bedelle ev sahibi olması için teklif verildi!

Emeklilerin düşük bedelle ev sahibi olması için 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi...

TOKİ Osmaniye'de emeklileri ev sahibi yapacak!

TÜRKİYE Emekliler Derneği (TÜED) Osmaniye Şubesi Başkanı Mustafa Uyan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilerin ev sahibi olabileceği proje hazırlandığını söyledi.

Emekli ve dar gelirli 250 lira taksitle ev sahibi olacak!

AK Parti, seçim beyannamesiyle pek çok müjde vermeye hazırlanıyor. Emeklilerin hem geliri artırılacak hem de ev sahibi olması sağlanacak. 65 yaş aylığı 100 lira zamlanacak. Üniversiteyi bitirene işsizlik parası verilecek.

Mustafa Çelik'ten ev sahibi olmak isteyen emeklilere destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, emeklilerin TOKİ vasıtasıyla ev sahibi olma taleplerine destek verdi. Başkan Çelik, TOKİ'nin konut yapabileceği arsa araştırmasına devam ettiklerini belirtti

TOKİ Samsun'daki emeklileri taksitle ev sahibi yapacak!

Emeklilerin yıllardır kurduğu ev hayali gerçek oluyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Samsun'daki emeklilere 250 lira taksitle ev sahibi olma yolunu açtı.

Emekliler TOKİ projesiyle kira öder gibi ev sahibi olacak!

Kirada oturan emeklilerin TOKİ'den ucuza ev talebi Başbakan Ahmet Davutoğlu'na iletildi. Bu sayede milyonlarca emeklinin yüzü güldü. Emekliler bu kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olabilecek..

Toki emeklileri 341 lira taksitle ev sahibi yapacak!

TOKİ 341 liradan başlayan taksitlerle emekliyi ev sahibi yapacak Bir evim olsun' diyen emeklilerin hayalleri gerçek oluyor. Emekliler için ucuz konut hayata geçiriliyor.

Ev sahibi kiracı tahliye davaları!

Belirli süreli sözleşmelerin süresinin bitiminden en az onbeş gün önce bildirimde bulunmadıkça, sözleşme aynı koşullarla bir yıl için uzatılmış sayılıyor. Peki, Ev sahibi kiracı tahliye dava gerekçeleri nelerdir?

Ev sahibi apartmandan atılabilir mi?

Apartmanda "Apartmandan ev sahibi atma" şeklinde tabir edilen hak kanunda "Kat mülkiyetinin devri mecburiyeti" başlığı altında açıklanıyor. Buna göre ev sahibi apartmandan atılabilir mi? Nasıl atılır? İşte yanıtı...

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Çiftçi, kentsel dönüşüm kredisiyle ev sahibi olabilir mi?

Çiftçiler kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği alabilir mi? Tarım işçileri, çiftçiler kentsel dönüşümden nasıl yararlanacak? Çiftçi, kentsel dönüşüm kredisiyle ev sahibi olabilir mi? İşte cevaplar...

Kapıcı da kentsel dönüşümde faiz desteği ile ev sahibi olabilir mi?

Kapıcılar da kentsel dönüşüm kapsamında faiz desteği ile ev sahibi olabilir mi? Kapıcı, faiz desteği ile ev alabilir mi? Apartman görevlileri de kentsel dönüşümde faiz desteği ile konut sahibi olabilir mi? İşte cevaplar...

Eski ev sahibi eşyalarını almazsa, yeni ev sahibi ne yapacak?

Bir gayrimenkul satın aldığınızı ancak, içinde hala eski ev sahibine ait birtakım eşyaların bulunduğunu; bunları gelip geri almadığını düşünelim. Eski ev sahibi eşyalarını almazsa, yeni ev sahibi ne yapacak?

emeklilerin ev sahibi olması ortak derdimiz Haberi

emeklilerin ev sahibi olması ortak derdimiz

Evi olmayan emeklilere TOKİ vasıtasıyla ev sahibi olabilmeleri amacıyla yoğun bir çaba gösteren Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şubesi'nde yoğun şekilde "TOKİ'den ev edinme başvuru formu" üyeler tarafından dolduruluyor. TÜED Adana Şubesi Başkanı Seyfi. H. İyiyürek'in daveti üzerine derneğe bir nezaket ziyaretinde bulunan Seyhan İlçe Belediye Başkanı Karalar, demekte sevgiyle karşılandı. 


M. Selahattin Metiner Toplantı Salonu'na geçilmeden önce Karalar'a yönetim olarak çiçek sunan dernek başkanı İyiyürek," Sayın başkanım. Geldiğiniz teşekkür ediyoruz. Üyelerimizin ev sahibi olabilmeleri için Milli Emlak'tan arsa bekliyoruz Bu konuda destek verirseniz, çok seviniriz." dedi. 


Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, evi olmayan emeklilerin en büyük sorununun başlarını sokacak bir ev olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Hepimizin ortak derdi bu. Yönetim kurulu bu konuda ciddi gayretler gösteriyor. Valimizle, TOKİ ile...