24 / 04 / 2024

emekliye düşük taksitle ev

emekliye düşük taksitle ev

Emekliye Düşük Taksitle Konut için arsa aranıyor. Emekliler, Şeyh Ahmet Bölgesi veya Doğum Hastanesi alt bölgesinde yer istiyor. Güveçli’de toplulaştırma ile hazine yerlerinin belirleneceğini ardından emekliye konut için alan çıkacağı söyleniyor.

Emekliye yüzde 50 zam kapıda! Kulisler hareketlendi, en düşük maaş 10 bin TL!

Emekli maaş zamlarında beklenen zam oranı netleşmeye başladı. Kulislerdeki iddiaya göre, emekliye zam oranının yüzde 50 civarında ve en düşük maaşının ise 10 bin TL seviyesine çekileceği konuşuluyor. 

Emekliye zam farkı müjdesi! Ocak 2024'te en düşük emekli maaşı 5 haneli oluyor!

Türkiye'de Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK), Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine son dakika müjdesi geldi. 2024 yılının Ocak ayında en düşük emekli maaşı 5 haneli oluyor...

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

Emekliye yüzde 39,61 zam! En düşük emekli maaşı 10 bin 470 TL olacak! İşte kuruş kuruş hesaplanan yeni zamlı maaşlar...

Emeklileri ilgilendiren en düşük emekli aylığı miktarının tümüyle değiştirileceği açıklamaları yapılırken, yapılacak ek zam ve 2024 Ocak ayı artışına yönelik beklentiler de gündemdeki yerini koruyor. Bu kapsamda, emeklilere yüzde 39,61 zam gündeme geldi. İşte kuruş kuruş hesaplanan yeni maaşlar...

En düşük emekli maaşı 11 bin 500 TL olacak mı? Son dakika zam gelişmesi! Emekliler hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı en düşük emekliye yapılacak zam oranına çevrilmişken, uzman isim rakam ve tarih vererek açıkladı. Peki en düşük emekli maaşı 11 bin 500 TL olacak mı?

En düşük emekli maaşı Ekim'de 10 bin TL mi olacak? Milyonlarca emekliye son dakika müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşlarına ilişkin son dakika açıklamasının ardından, en düşük emekli maaşı ve zam oranı merak konusu oldu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte o hesap...

En düşük emekli maaşında hesaplar baştan sona değişti! Emekliye ek zam ne zaman gelecek? Emekliler acil bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli aylıklarına yeni düzenleme yapılacağı yönünde mesaj vermişti. Peki emekli aylıklarına bir ara zam olur mu? En düşük emekli aylığı için öngörüler neler? İşte detaylar...

SSK, Bağ-Kur Temmuz 2023 en düşük emekli maaşı zammında son dakika! Emekliye seyyanen zam yapılacak mı?

SSK, Bağ-Kur Temmuz 2023 en düşük emekli maaşı zammında son dakika... Emekliye seyyanen zam yapılacak mı? Hemen bu detaylara bir bakın...

İntibak yasası için kollar sıvandı! Maaşı düşük emekliye 1.300 TL ek zam gelebilir!

Sosyal güvenlik ve çalışma hayatına yönelik adaletsizlikleri gidermek için kolları sıvayan hükümetin EYT’den sonra maaşı düşük kalan emekliler için  intibak yasası çıkarma hazırlığında olduğu belirtiliyor.  Peki intibak nedir? Daha önce nasıl çıkarıldı? Kimler faydalanacak?

Emekliye Şubatta ikinci zam mı geliyor? En düşük maaş asgari ücret seviyesine çıkabilir!

Yapılan yüzde 30’luk zammın yeterli olmadığı görüşüne bir destek de meclisten geldi. Şubat ayında emeklilere yeni bir zam gelebileceği ve en düşük maaşın asgari ücret seviyesine yükseltileceği  haberleri, kulislerde dolaşıyor.

Emekliye ve asgari ücretliye zam müjdesi geldi! En düşük emekli maaşının 6 bin 600 TL olacağını duyan düğün bayram etti

Emekliye ve asgari ücretliye zam müjdesi geldi... En düşük emekli maaşının 6 bin 600 TL olacağını duyan düğün bayram etti... Hemen bakın...

Emekliye bomba haber! En düşük maaş asgari ücret olacak!

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin masada tek formülün olduğunu ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar kapsamında olmayan iki grubu açıklamıştı. Öte yandan EYT düzenlemesinde en düşük emekli maaşının düzeyi için düşünülen taban belli oldu.

Emekliye üçüncü zam müjdesi geldi, duyan inanamadı! En düşük emekli maaşı işte bu kadar olacak! Hemen bakın!

Piyasa uzmanı ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu ile SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekli zammı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

emekliye düşük taksitle ev Haberi

emekliye düşük taksitle ev

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alan emekliye düşük ücretli konut için ilimizde ön talep toplandı. Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Evran, 1410 SSK VE 508 BAĞ-KUR emeklisi toplam 2215 emekli bilgisini TOKİ Başkanlığı'na gönderdiklerini, Çevre Şehircilik Müdürlüğü aracılığıyla Milli Emlak’a yazı gönderildiğini ve arsa bilgilerini istediğini söylemişti. Milli Emlak’tan alınan bilgiye göre, “Şuan istenilen rezerv alanının bulunmadığını, Güveçli bölgesinde arazi toplulaştırma çalışmalarının sürdüğünü, burada hazine yerlerinin netleşmesinin ardından proje için çalışma yapılabileceği söylendi.

Emeklilerden yer önerisi

Talepte bulunan emekliler ise Genç yolunda Şeyh Ahmet bölgesinin alt tarafı ya da İl Özel İdaresine ait Dinamit Deposu olarak adlandırılan bölgelerin proje için uygun büyüklükte olduğu, projenin bu alanlara yapılabileceği söyleniyor.



Bingöl...