24 / 04 / 2024

emin evim sefaköy çekilişi sonuç listesi 2014

emin evim sefaköy çekilişi sonuç listesi 2014

Çekiliş dışında Vade ortası Sistem ve Peşinatlı Erken Teslim Sistemi olmak üzere iki farklı sistem sunulan Eminevim Sefaköy çekilişi 2014 sonuçları hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Başakşehir İlçesi, Sefaköy - Halkalı Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Mayıs 2015 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Karesi Sefaköy'de asfalt sorunu çözüldü!

Karesi Belediyesi, Karesi'nin çehresini değiştirmeye, modern bir şehir oluşturmaya devam ediyor. İlçede 'asfalt seferberliği' ilan eden, ekipler, son olarak Sefaköy Mahallesi'ni tozdan ve çamurdan kurtardı.

İzmir Urla Sefaköy vilları satışa sunuldu!

Birbirinden farklı evlerle seçkin kesime hitap ediyor. İzmir'in seçkin ailelerin ilgi gösterdiği Urla'da hayata geçirilen Sefaköy Villaları projesinin son parselindeki villalar satışa sunuldu.

Toya Moda Sefaköy satış ofisi!

Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika yakınlıkta olan projede konutların 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar!

Satış süreci devam eden Toya Moda Residence'de teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanıyor. İşte Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar...

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi açıldı!

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de açıldı.

Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı?

Sefaköy Armoni Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı? Sefaköy Armoni Park AVM bayramda kaçta açılır?

Sefaköy Gülpark Suits adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan proje 45 adet daire yer alıyor. Sefaköy Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

Gülpark Suits Sefaköy'de fiyatlar 351 bin TL'den başlıyor!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığının Küçükçekmece Sefaköy'de inşa etmekte olduğu Gülpark Suits projesinde fiyatlar 351.000 liradan başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Toplam 45 adet daire ve 11 adet dükkanın yer aldığı Gülpark Suits projesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Babacan Yapı Sefaköy projesi için ön talep topluyor!

16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin kısa süre içinde satışa çıkması planlanıyor.

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon!

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunan projede toplam 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

emin evim sefaköy çekilişi sonuç listesi 2014 Haberi

emin evim sefaköy çekilişi sonuç listesi 2014

Eminevim Sefaköy çekilişi 2014 sonuçları kısmından önce çekiliş detaylarından bahsedelim. Eminevim Sefaköy çekilişi; Sefaköy'deki Milsan'da bugün saat 19.00'a kadar yapılıyor. 


Eminevim Sefaköy çekilişi 2014 kapsamında detaylar internet şubesinden TC Kimlik Numarası ve parola ile sağlanıyor. Parola da 'Üyelik Numarası' ile alınıyor. Ve sadece üyelere özel yayınlanıyor. 


Noter huzurunda yapılan Eminevim Sefaköy çekilişi 2014 dışında 2 farklı ödeme seçeneği de sunuluyor. Bunlar Vade ortası Sistem ve Peşinatlı Erken Teslim Sistemi...


Vade Ortası Sistemi: 0 peşinatla vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim tarihinizi kesin olarak bilinen sistem. 


Peşinatlı Erken Teslim Sistemi:Peşinatı olan müşteriler için ise evini daha erken alacağı teslim tarihinizi kesin olarak bilinen sistem sunuluyor. 


Eminevim Sefaköy çekilişi 2014 iletişim

444 36 46