04 / 05 / 2024

Karesi Sefaköy'de asfalt sorunu çözüldü!

Karesi Sefaköy'de asfalt sorunu çözüldü!

Karesi Belediyesi, Karesi'nin çehresini değiştirmeye, modern bir şehir oluşturmaya devam ediyor. İlçede 'asfalt seferberliği' ilan eden, ekipler, son olarak Sefaköy Mahallesi'ni tozdan ve çamurdan kurtardı.



Karesi Belediyesi, Karesi'nin çehresini değiştirmeye, modern bir şehir oluşturmaya devam ediyor. İlçede 'asfalt seferberliği' ilan eden, Paşaalanı,  TOKİ  Yeni Mahalle ve Toygar mahallelerinde günlerce süren hummalı bir çalışma yürüten ekipler, son olarak Sefaköy Mahallesi'ni tozdan ve çamurdan kurtardı. Sefaköy Mahallesi'nin kronikleşmiş asfalt sorununa kısa sürede çözüm getiren belediye, mahalleye 770 kamyonla il bin 579 ton asfalt döktü. 


HER KÖŞEYE HİZMET ULAŞIYOR 

Bir dönemde 100 bin ton asfalt atmayı hedefleyen Karesi Belediyesi, ilçeyi çağdaş bir yapıya kavuşturacak çalışmalara imza atıyor. "Tüm yatırımlar daha modern bir Karesi için" anlayışıyla çalışmalarına yön veren belediye, şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırıyor. Kırsala ise 300 bin metreküp kilit parke taşı döşeyeceklerini söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Serilen tonlarca asfelt, döşemesi yapılan binlerce metreküp kilit parke taşı Karesi'nin hem bugünü, hem de yarını için önemli bir yatırım" dedi. Karesi'yi modern cadde ve sokaklarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, "Belirli bir program dahilinde sezonu en verimli şekilde kullanıyoruz" dedi. 


Yeni Şafak


Geri Dön