28 / 03 / 2024

Eminevim ödeme seçenekleri

Eminevim ödeme seçenekleri

"Evi olmayan yaşadı" sloganıyla tanıtılan Eminevim sistemi ile her ay 1.000'in üzerinde aile ev sahibi oluyor. Konutların her ay yapılan çekilişler ile hak sahipleri belirleniyor. İşte Eminevim ödeme seçenekleri...

Eminevim 2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdü!

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdük. Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yaptık" dedi.

Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Kişinin faiz ödemeden, bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlayan Eminevim sistemi imece ve yardımlaşma usulü ile yürütülüyor. Peki Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Emin Üstün: Ekonomik imkanı dar olanlara hitap ediyoruz!

Havuz sistemini genişleterek kira yardımlarını yükselttiklerini ve buna bağlı olarak ev sahibi olanların da diğer insanlara yardımı artırdığını kaydeden Üstün," 10 milyon insan ev almak için sıra bekliyor." dedi.

Eminevim ödeme seçenekleri!

"Evi olmayan yaşadı" sloganıyla tanıtılan Eminevim sistemi ile her ay 1.000'in üzerinde aile ev sahibi oluyor. Konutların her ay yapılan çekilişler ile hak sahipleri belirleniyor. İşte Eminevim ödeme seçenekleri...

Bakırköy Sea Pearl ödeme seçenekleri!

Bakırköy Sea Pearl ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinde yüzde 90'lık bedel 48 taksitlendirme sağlanıyor. İlk etapta 631 adet daire bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e farklılık gösteriyor.

5. Levent Torunlar ödeme seçenekleri!

5. Levent Torunlar ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 0,83 faiz oranıyla banka kredisi sağlanıyor. Daire tiplerinin 1+1'den 4+1!e kadar farklılık gösterdiği projede 2 okul yer alıyor.

Airport 24 ödeme seçenekleri!

Airport 24 ödeme seçenekleri kapsamında proje 24 ay taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. 16 kattan oluşan projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

DKY Kartal Soğanlık ödeme seçenekleri!

DKY Kartal Soğanlık ödeme seçenekleri kapsamında projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor. Toplam 331 adet daireden oluşan projede dairelerin tamamı Adalar manzarasıyla yükseliyor.

Sinpaş Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Sinpaş Marina Ankara ödeme seçenekleri arasında peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje Çankaya Oran'da inşa ediliyor.

Sea Pearl Bakırköy ödeme seçenekleri!

Sea Pearl Bakırköy ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 5 peşinatta, firma bünyesinde 40 ay vade seçeneği sağlanıyor. FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de bulunuyor.

Westside İstanbul ödeme seçenekleri!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade farksız taksit imkanı yer alıyor. Proje 11 katlı 5 blok halinde hayata geçiriliyor.

Torunlar 5. Levent ödeme seçenekleri!

Torunlar 5. Levent ödeme seçenekleri kapsamında projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyodan başlayıp 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

5. Levent kampanyalı ödeme seçenekleri!

5. Levent kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında projede lansmana özel olarak peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen proje Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Kuzu Grup Sea Pearl ödeme seçenekleri!

Kuzu Grup Sea Pearl ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatta geri kalan kısım faizsiz ödeniyor. İlk etabında 631 adet konutun yer alığı proje toplam 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Marina Towers Ankara ödeme seçenekleri!

Marina Towers Ankara ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 10 peşinatta, kalan tutar için 40 ay vade farksız taksit yapılıyor. Marina Ankara'nın ilk etabı olarak hayata geçirilen projede toplam 2 bin daire bulunuyor.

Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Marina Ankara ödeme seçenekleri kapsamında peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Satışları devam eden projede Eymir Gölü ve Vadi manzarasına sahip daireler yer alıyor.

Eminevim ödeme seçenekleri Haberi

Eminevim ödeme seçenekleri

Emin Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Eminevim sistemi ile 80 binin üzerinde dairenin teslimi gerçekleştirildi. Sistem, alt gelir ve orta gelir grubuna hitap ediyor. 

Eminevim ödeme seçenekleri!

Evimevim ile konut sahibi olmak isteyenler, kişi sayısının aynı zamanda taksit sayılarını belirttiği gruplara dahil oluyor. Örneğin; 36 kişilik bir gruba katılmış bir kişi, 36 ay vade ödüyor. 


Noter huzurunda her ay yapılan çekilişle bir kişi daire sahibi oluyor. Kişi, satın almak istediği evi Türkiye'nin herhangi bir bölgesinden kendisi seçebiliyor ve peşinatlı veya peşinatsız olarak ödeme yapabiliyor. 


Faizsiz ödeme seçenekleri sunan Eminevim sisteminde aylık taksitler 291 TL olarak belirtiliyor. 120 aya kadar vade uygulanan sistemde, kampanyalı ödeme planı bu ay sonuna kadar devam edecek. 

11 soruda Eminevim sistemi!

Web: http://www.eminevim.com

Özge...