10 / 05 / 2024

Eminönü Çiçekçi dükkanları

Eminönü Çiçekçi dükkanları

1983 yılında Eminönü'nde faaliyet gösteren 32 çiçekçi dükkanı yıktırılıp aynı yere Osmanlı mimarisine uygun şekilde 39 yeni dükkan inşa edilecekmiş. İnşa edilecek dükkanlarda Lale Devri yaşatılacakmış.

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

TOKİ resmen duyurdu! O ildeki yeni konut ve dükkanlar için beklenen tarih geldi!

TOKİ resmen duyurdu... O ildeki yeni konut ve dükkanlar için beklenen tarih geldi... Hemen bakın...

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi yönetiminin uygulayacağı para ve maliye politikasının, iş dünyasının üretim-istihdam-ihracat öncelikleriyle uyumlu götürülmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

İş dünyasının en büyük korkulu rüyası ne? İş adamları gelecekte nelerden endişe duyuyor?

Küresel çapta yapılan bir anket ile iş dünyasını gelecekte bekleyen riskler araştırıldı. Ankete katılan 800 iş insanı, iş dünyasını bekleyen risklere ilişkin soruları yanıtlarken, en büyük endişe kaynaklarını da paylaştı.

1 gram altın işte bu tarihte tam 5 bin TL olacak! İslam Memiş tek tek açıkladı, altını olanlar adeta düğün bayram etti!

1 gram altın işte bu tarihte tam 5 bin TL olacak... İslam Memiş tek tek açıkladı, altını olanlar adeta düğün bayram etti... Hemen bakın...

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı! Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı... Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

Gram altın işte bu tarihte düşecek! İslam Memiş açıkladı, altını olanın adeta aklı başından gitti! Aman dikkat!

Gram altın işte bu tarihte düşecek... İslam Memiş açıkladı, altını olanın adeta aklı başından gitti... Aman dikkat...

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün

Dolar kuru bugün de ekonomi gündeminde yer alıyor. Dolar/TL kuru alış satış fiyatı yakından takip edilirken, doların ne kadar olacağı ise en büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak!  Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün...

Dolar fırlayacak diyordu! Selçuk Geçer doların gerçek değerini ilk kez açıkladı! Bu rakamı görenlerin feleği şaştı!

Doların füze gibi fırlayacağını söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar almak veya satmak isteyenler için doların gerçek değerini ilk kez açıkladı. Bu rakamı görenlerin feleği şaştı! 

Eminönü Çiçekçi dükkanları Haberi

Eminönü Çiçekçi dükkanları



Lale Devri çiçek pazarında yaşatılacak


Eminönü'nde Yeni Cami arkasında faaliyet gösteren 32 çiçekçi dükkanı yıktırılıp aynı yere Osmanlı mimarisine uygun şekilde 39 yeni dükkan inşa edilecek.


   Eminönü'nde ''Lale Devri''ni andıran yeni bir çiçek pazarı yaptırılacak. 

   Halen Yeni Cami arkasındaki park içi çiçekçi pazarında faaliyetini sürdüren 32 çiçekçi dükkanının yıktırılacağı bildirildi. Aynı yere, Osmanlı mimarisine uygun şekilde, aynı tip 39 dükkan inşa edileceğini belirten Çiçekçiler Derneği Başkanı Hüseyin Gülerler, bunun için Belediye'den tasdik beklediklerini söyledi. 

   Yeni çiçek pazarı için Anıtlar Yüksek Kurulu'nun da onayını aldıklarını belirten Çiçekçiler Derneği Başkanı ''Dükkanlar 14'er metrekare olacak ve hepsini özenle hazırlayacağız. Böylece aynı zamanda...