20 / 04 / 2024

eminönü sahil yolu

eminönü sahil yolu

1948 yılında İstanbul Belediyesi, Eminönü ile Unkapanı arasında açılması düşünülen sahil yolu yerine dubalar üzerinde bir köprü yapmayı düşünmüş. 8 milyon liraya mal olacak köprünün altında dükkanlar da yer alacakmış.

1946 yılında Eminönü ile Unkapanı arasında 587 parça emlak istimlak edilecekmiş!

1946 yılında Unkapanı ile Eminönü arasındaki sahil yolunun açılması için 587 parça emlak istimlak edilecekmiş ve 440 tanesine kıymet konmuş. Belediye istimlak bedeli olarak 3 milyon lira tahsisat koymuş.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

Tekirdağ Sahil Yolu düzenleniyor!

Tekirdağ’ın‘ gerdanlığı’ diye nitelendirilen Tekirdağ Sahil Yolu Projesi için düzenleme toplantısı gerçekleştirildi.

Gelibolu Orduevi sahil yolu düzenlenecek!

Gelibolu Orduevi altı sahil yolu mimari, peyzaj uygulama projelerinin birinci etabının yapım işi ihalesi yapıldı. Proje 245 günde tamamlanacak.

Akdeniz Sahil Yolu 2020'de tamamlanacak!

Akdeniz Sahil Yolu projesi etap etap tamamlanırken Mersin-Antalya arasını 5 saate indirecek. Akdeniz Sahil Yolu projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Karadeniz Sahil Yolu yeni yüzüne kavuştu!

Ordu’nun Altınordu ilçesi otogar mevkiinde, her gün binlerce aracın geçtiği Karadeniz sahil yolu üzerinde ana kollektör hattında meydana gelen çökmenin ardından, Büyükşehir Belediyesinin etkin ve anında müdahalesiyle sahil yolu trafiğe açıldı.

Akdeniz Sahil Yolu'ndaki viyadük 2017'de tamamlanacak!

MERSİN-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında viyadük çalışmaları devam ediyor. Demirören Bademiçi mevkiindeki viyadük tamamlandığında Anamur ile Gazipaşa ilçeleri arasındaki karayolu 4.5 kilometre kısalacak.

Alanya Tosmur Sahil Yolu Projesi’nde son durum!

Alanya sahillerine yepyeni bir görünüp kazandıracak olan Tosmur Sahil Yolu Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında engellilerin karşıdan karşıya rahatlıkla geçebilmesi için yaya geçidi yapılıyor.

1948 yılında Unkapanı ile Eminönü arasında dubalı köprü yapılması düşünülüyor!

1948 yılında İstanbul Belediyesi, Eminönü ile Unkapanı arasında açılması düşünülen sahil yolu yerine dubalar üzerinde bir köprü yapmayı düşünmüş. 8 milyon liraya mal olacak köprünün altında dükkanlar da yer alacakmış.

Mersin-Antalya sahil yolu tünel inşaatı ne zaman bitecek?

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin-Antalya Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı devam eden Aydıncık ilçesi sınırları içindeki tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

eminönü sahil yolu Haberi

eminönü sahil yolu



Eminönü - Unkapanı arasında köprü


Belediye sahil yolu yerine dubalar üzerinde bir köprü yapmayı düşünüyor


     Unkapanı ile Eminönü arasında -deniz kenarını takip etmek üzere- geniş bir sahil yolu açılması şehir imar planı iktizasından olduğundan Belediye, bir müddet evvel Unkapanı'ndan sebze ve meyve haline kadar olan sahanın istimlakine başlamıştı. Bu kısımdaki istimlak muamelesi ikmal edildiği halde bir taraftan kerestecilerin başka yere nakli, diğer taraftan yıktırılacak binalarda oturanların meskensiz kalmaması gibi sebeplerden dolayı sahil yolunun bu kısmına ait inşaata başlanamamaktadır. Esasen Eminönü ile Unkapanı arasındaki saha açılıp da yolun bu kısmı yapılsa bile, umumi münakalatın temini bakımından, büyük...