29 / 03 / 2024

Emir Kırımadalar iletişim

Emir Kırımadalar iletişim

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Kırşehir'deki Seyfe Gölü TBMM'de gündeminde!

Ankara Milletvekili Murat Emir, Kırşehir'in Mucur ilçesinde bulunan Seyfe Gölü'ne ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Emir sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim!

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 10 bloktan meydana gelen proje 270 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek.

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim!

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefondan satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. 3 bloktan oluşan projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Emir Kırımadalar iletişim Haberi

Emir Kırımadalar iletişim

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır : 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...