18 / 04 / 2024

emir sezgin kimdir

emir sezgin kimdir

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karluk Çetinkaya kimdir? Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...

Sezgin Yılmaz kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...

Emir Tavukçuoğlu kimdir?

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu kimdir? Emir Tavukçuoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emir İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Kimyasalları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Kimyasalları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

Yasemin Arpaç kimdir?

2004 yılında Sabahattin Emir ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i kuran İç Mimar Yasemin Arpaç kimdir? Yasemin Arpaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yasemin Arpaç..

Sabahattin Emir kimdir?

Mimar Sabahattin Emir kimdir? Mimar Sabahattin Emir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Sabahattin Emir, Yasemin Arpaç ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i ne zaman kurdu?

Emir Uyar kimdir?

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...

Emir Bahadır kimdir?

Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor. Peki, Emir Bahadır kimdir? Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile hangi ülkede hizmet veriyor? İşte Emir Bahadır...

Murat Sezgin kimdir?

MESA’da yönetim yeniden şekillendi. Yapılan yönetim kurulu değişikliklerine göre Murat Sezgin, MESA yönetim kurulu üyesi oldu. Peki, Murat Sezgin kimdir? Murat Sezgin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

emir sezgin kimdir Haberi

emir sezgin kimdir

EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Uzmanı Emir Sezgin, 2014 yılında Kartal'da markalı konut sayısı 46 iken, 2015'te bu sayının 64'e yükseldiğini, söz konusu oranın 15.355 daireye karşılık geldiğini belirtiyor. Bu sayının geçen yıl 11.359 olarak belirlendiğini ifade eden Sezgin, bölgede konut sayısının geçen yıla kıyasla %35 artış gösterdiğini kaydediyor.


Küçük daireler tercih ediliyor

Kartal'da yer alan projelerdeki konutların tipolojik dağılımına bakıldığında %35’inin 1+1, %33’ünün 2+1, %23’ünün 3+1, geriye kalanın farklı tipte daireler olduğunu belirten Sezgin, genellikle küçük dairelerin daha çok talep edildiğini tespit ettiklerini söylüyor. Sezgin, markalı konut projelerini tercih edenlerin orta ve orta-üst gelir grubunda, genellikle çalışan, bekar ve çocuksuz aileler olduğunu dile getiriyor.


Bölgedeki ofis projeleri incelediğinde ise genellikle yatırımcılar yüksek prim beklentisi içinde olduğundan, bu beklentiye yanıt verebilecek...