26 / 04 / 2024

Emitt Fuarı Rusya turizmi

Emitt Fuarı Rusya turizmi

Rusya'ya turizmde alternatif çeşitler sunulacak. Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında gösterilen Emitt Fuarı'nın 19 'uncusu, 22 - 25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP 'ta gerçekleştirilecek.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler gayrimenkul fuarı ile güçlendi!

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu'nda atılan adımlarla daha da güçlendi. İnşaat sektöründe potansiyelleri değerlendirmek üzere iki ülke arasında çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı.

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

CNR Emlak Fuarı'nda 400 proje vitrine çıkıyor!

CNR Expo Yeşilköy'de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı 17 Kasım’da başlıyor!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Kızılcahamam Emıtt Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20'nci kez düzenlendi. Fuarda, Kızılcahamam'ın tanıtıldığı standa ilgi yoğun oldu. Bu yıl 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70'e yakın ülke katıldı.

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

Emitt Fuarı Rusya turizmi Haberi

Emitt Fuarı Rusya turizmi

Emitt'in organizayonunu gerçekleştiren Ekin Fuar'ın direktörü Hacer Aydın, Emitt'in geldiği noktanın, Türk turizminin geldiği nokta ile izdüşümlü olduğunu söyledi. Rusya'daki krizin kendilerini de etkilediğini ifade eden Aydın, Rusya'dan daha önce ayırtılan 100 metrekare kadar alanın iptal edildiğini kaydetti. Kriz olmasına rağmen iki ülke arasındaki gidiş gelişlerin durmayacağına dikkat çeken Aydın, "Krizden, orta tabaka dediğimiz kesim etkilendi. Ne olursa olsun, orada geliri yüksek insanlar seyahat etmeye devam edecekler. Şurası kesin ki, 2015 çok zor bir yıl olacak. Ancak Türkiye'nin Rusya'dan asla vazgeçmeyecektir. Sadece Türkiye için değil, Rusya'dan turist çeken diğer ülkeler için de bu böyle. Oradaki tanıtımlar devam edecektir. Alternatif, farklı, çeşitli ürünler sunulacaktır. Onlar 

da bizden vazgeçmiyorlar. Rusya'nın iptal ettiği 100 metrekare alanın içinde yer alan Moskova ve Tataristan gibi...