19 / 04 / 2024

Emlak Bank ucuz arsa

Emlak Bank ucuz arsa

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz arsa bulamayan emlak sektörüne de umut oldu. EmlakBank yönetiminin Polonya modelini incelediğini belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu “Sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu tür problemler ortadan kalkar” şeklinde konuştu.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Milli Emlak 34 ilde hazine arazileri satışı başladı...

Milli Emlak, Hazine arazileri listesi yayımlandığını açıkladı. Milli Emlak / arsa satışları 2024 ilanlarını yayımlandı. Buna göre, satılık hazine arazileri, arsalar için sudan ucuz fiyatlarını açıkladı. İşte haberin detayları...

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

Ucuz ev arayanlar müjde! O ilde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor: Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Ucuz fiyata ev arayanlara müjde Emlak Yönetim tarafından geldi. Osmaniye'de 165 daire satışa çıkarılacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanırken konut fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan o ilde 7 bin TL'ye arazi fırsatı! Ucuz arazi arayanlar bu tarih sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde 7 bin TL'ye arazi fırsatı... Ucuz arazi arayanlar bu tarih sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı o ihale ilanı...

4 bin TL'ye arsa alma fırsatı Milli Emlak'tan! Bu fırsatı kaçırmayın! 

4 bin TL’ye arsa satın alma fırsatı Milli Emlak’tan geldi. Bu şaşırtıcı cazip fırsat sudan ucuz fiyata arsa sahibi olma imkânı sunuyor. Özellikle de düşük fiyata yatırım yapmak isteyenler bu arsa ilanına mutlaka bakmalı! Altın fiyatına geleceği garanti almak isteyenler bu haberi mutlaka okumalıdır.

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın! Milli Emlak 5 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın... Milli Emlak sadece 5 bin TL'ye arazi satacak... Kaçırmayın...

Milli Emlak 37 bin TL'ye arazi veriyor! Bu fırsat kaçmaz!

Arazi satın almak isteyenlere Milli Emlak'tan güzel haber geldi. Milli Emlak tarafından bir ilde bulunan araziler 37 bin TL gibi ucuz bir fiyata satışa çıkarılacak. Sınırlı sayıdaki araziler için başvurular kampanya süresince kabul edilmeye devam edecek.

Emlak Bank ucuz arsa Haberi

Emlak Bank ucuz arsa

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz konut için dünyadaki uygulamaları detaylı bir şekilde inceliyor. Star gazetesinde yer alan habere göre, bankanın ilk durağı ise Avrupa’da başarısı bilinen Polonya oldu. Emlak Bankası tarafından uygulanacak olan yeni model, konut fiyatlarını Türkiye’de yüzde 50 oranında etkileyen arsa maliyetlerini büyük ölçüde indirecek. Böylece ucuz arsa bulamadığı için uygun fiyata konut üretemeyen sektörün de önü açılmış olacak. MESA’nın 50. yılı sebebiyle bir toplantı düzenleyen MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Emlak Katılım Bankası’ndan umutluyum. Emlak Bankası yönetiminin istatistik anlamında Avrupa’da çok doğru uygulamaları bulunan Polonya modelini değerlendirdiklerini biliyoruz. Eğer bu sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu problemlerin ortadan kalkacağını düşünüyorum. Gelişmelerin sektöre yenilik getirmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İHTİYACIMIZ KARŞILANACAK

Boysanoğlu Emlak Bankası’nın Polanya’daki bu işi yapan bankaları incelediğini...