27 / 04 / 2024

Emlak Bankası satın alınan konutlar dava

Emlak Bankası satın alınan konutlar dava

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Ruslar, Türkiye'den sonra İspanya'da da rekor sayıda emlak satın aldı!

Rusya vatandaşları gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Ruslar İspanya'da konut yatırımında 2023'ün ilk altı ayında son 10 yılın rekorunu kırdı. Türkiye'den ise 713 konut satın aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Bugün Ziraat Bankası altın ve dolar fiyatları ne kadar oldu? 11 Kasım 2022 Ziraat Bankası canlı altın ve dolar fiyatları

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar altın ve dolar fiyatlarını araştırıyor. Hem bankaların hem de Kapalıçarşı fiyatlarını araştıran yatırımcılar Ziraat Bankası altın ve dolar alış satış fiyatlarını merak ediyor. İşte Ziraat Bankası canlı altın ve dolar fiyatları...

Ziraat Bankası altın ve dolar alış satış fiyatları canlı ne kadar 8 Kasım 2022?

Ziraat bankası altın ve dolar alış satış fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Binlerce kişi bankaların ve Kapalıçaşı'daki altın ve dolar alış satış fiyatlarını araştırıyor. Peki Ziraat Bankası altın ve dolar altın alış satış fiyatları canlı ne kadar?

Ziraat Bankası canlı altın ve dolar alış satış fiyatları ne kadar? 3 Kasım 2022 Ziraat Bankası altın ve dolar fiyatları

Vatandaşlar, Ziraat Bankası canlı altın ve dolar alış satış fiyatlarını merak ediyor. Ziraat Bankası'ndan altın veya dolar almak isteyenler için canlı altın ve dolar alış satış fiyatları belli oldu. İşte 3 Kasım 2022 Ziraat Bankası altın ve dolar kuru alış satış fiyatı.

Emlak Konut GYO Bodrum Yalıkavak'taki 2 arsayı 370.4 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan 645 ada 33 parsel ile 645 ada 39 parsel numaralı taşınmazların satın alınmasına ilişkin protokol imzaladı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Gayrimenkul satışının altın anahtarı müşteri deneyimi!

Yeni nesil müşteri deneyimi mahalli gayrimenkul pazarına doğrultu veriyor. Emlak sektörünün dinamikleri değişiyor. Gayrimenkul satışının anahtarı müşteri deneyimi oldu!

Yabancıya konut satışının verdiği 3 büyük zarar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Yabancıya konut satışının verdiği 3 büyük zarar!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Emlak Bankası satın alınan konutlar dava Haberi

Emlak Bankası satın alınan konutlar dava

Maket projelere para ödeyip konut hayalleri hüsrana dönen binlerce mağdur vatandaş hikayesinin bir benzerini de Türkiye Emlak Katılım Bankası (Emlak Bank) yaşadı. Sözcü Gazetesi'nden Erdoğan Süzer'in haberine göre; Emlak Bank'ın, bir kısmı özel orman arazisi ve askeri yasak bölgede olan arsadaki kooperatif inşaatından peşin para ödeyerek 200 adet konut satın aldığı, ancak konutların henüz teslim edilmediği belirlendi.

200 DAİRE İÇİN PEŞİN ÖDEME

Sayıştay'ın 2020 yılı Emlak Bank raporuna göre, 1989'da SS Yeni Uyum Yapı Kooperatifi İstanbul Sarıyer'de 100 bin metrekare arsada 35 bloklu toplam 700 konuta sahip bir inşaat projesi inşa etmek için harekete geçti. Projeye göre Murat İnşaat firması tarafından 180 konut karşılığında konutları yapılıp teslim edilecekti. Emlak Bankası yönetimi, projeden 200 adet konut satın alarak parayı da...