19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı 2015 başvuru tarihi

Emlak Çadırı 2015 başvuru tarihi

Konut fiyatlarının 99 bin TL'den başladığı Emlak Çadırı 2015'te satışlar 31 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Pazar günü 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan satışa çıkacak.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

Faraç Toktaş: Gaziantep'te emlak sektörü durdu!

Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, emlak sektörünün ölü bir dönem yaşadığını söyledi. Toktaş, terörün birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

Emlak sektörü, kentsel dönüşümlerle patlama yaşayacak!

Emlak sektörünün 2015 yılında durgun geçtiğini belirten Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, "Emlak sektörü bu yıl hem iç piyasada yabancıya satışta hem de kentsel dönüşümlerle patlama yaşayacak" dedi.

Emlak sektörü 2015'te ayağa kalkamadı!

Emlak sektörü 2015 yılında üst üste gelen ekonomik, güvenlik ve siyasi sorunlar sebebiyle bir hayli atak yapamadı. Siyasi istikrarın tekrardan yakalanması ile umutlanan emlak sektörüne en büyük darbeyi ise Rusya vurdu.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Selim Atasoy: Emlak sektöründe artış yaşandı!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, vatandaşları emlakçı kisvesi adı altında kandıranlara karşı uyardı. Atasoy, istatistiklerin emlak sektöründe artış gösterdiğini de kaydetti.

KPMG Türkiye, emlak sektörü kredilerinin geleceği raporunu hazırladı!

KPMG Türkiye, 2015 yılında emlak sektörü kredilerinin geleceği hakkında yaptığı Property Landing Barometer araştırmasının sonuç raporunu hazırladı.

Emlak Çadırı 2015 başvuru tarihi Haberi

Emlak Çadırı 2015 başvuru tarihi

Emlak Çadırı 2015, İlgi Yönetim tarafından düzenleniyor. Yılda 1 kez düzenlenmesi planlanan Emlak Çadırı 2015 sıfır ve kullanıma hazır konut, ofis ve dükkanların açık artırma yöntemiyle satılmasını sağlıyor. 


Başakşehir Emlak Çadırı'nda satışa çıkan konutlar Medikule İstanbul projesinde, dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisler ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkanın satışının yapılacağı Emlak Çadırı 2015'e başvurular www.emlakcadiri.com web sitesi üzerinden kabul ediliyor. Başvurular bugün sona eriyor. 


Emlak Çadırı 2015'teki konutların fiyatları 99 bin TL'den, VIP ofislerin fiyatları 149 bin TL'den ve cadde dükkanların fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 


Medikule İstanbul Konutları!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Medikule İstanbul Konutları;...