28 / 03 / 2024

Emlak Çadırı başakşehir fiyatları

Emlak Çadırı başakşehir fiyatları

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı Başakşehir'de toplam 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanların teslimleri hemen yapılıyor. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

İlgi Yönetim imzası gerçekleşecek olan Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü yapılacak. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanlar satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu 3 Mayıs'ta yapılmış ve teklifler alınmıştı. Söz konusu arsa için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için yüklenici ile sözleşme 19 Haziran'da imzalandı. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ile ilgili merak edilenler...

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturumu 3 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. İhalenin ikinci oturumu 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu dün yapıldı. İhale için 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu 5 Nisan'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumunu 5 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu 18 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 10. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi resmen açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu ne zaman?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Çadırı başakşehir fiyatları Haberi

Emlak Çadırı başakşehir fiyatları

"Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan projede toplam 240 adet bağımsız bölüm açık artırma usulü ile satılıyor.


Emlak Çadırı Başakşehir'de 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis bulunuyor. Projede satışa sunulan daireler Medikule İstanbul projesinde, dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisler ise Merkez Kayaşehir Plaza'da yer alıyor.


Başvuruları www.emlakcadiri.com web sitesi üzerinden yapılabilen Emlak Çadırı 2015 sıfır ve kullanıma hazır, hemen teslim ve iskanı alınmış konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. 


Her yıl düzenli olarak gerçekleşmesi planlanan Emlak Çadırı daire fiyatları 99 bin TL, dükkan fiyatları 199 bin TL, ofis fiyatları ise 149 bin TL olarak belirlendi. 


Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir...