26 / 04 / 2024

Emlak Çadırı daire fiyatları

Emlak Çadırı daire fiyatları

Emlak Çadırı Kayaşehir fiyat listesi bağımsız bölümün katına, büyüklüğüne, yönüne bakılmaksızın tek fiyat üzerinden hesaplanıyor. Başvuruları bugün sona eren projede konut, ofis ve dükkan teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi!

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan projede Medikule İstanbul'da yer alan 220 adet konut ile birlikte dükkan ve ofisler de satışa sunulacak.

Emlak Çadırı'nda 149 bin TL'ye ofis!

İLGİ Yönetim, düzenleyeceği Emlak Çadırı etkinliğinde, tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümü satışa sunuyor.

Başakşehir Emlak Çadırı dükkan fiyatları!

Başakşehir Emlak Çadırı dükkan fiyatları 199 bin TL olarak belirlendi. Tek fiyat uygulaması yapılan projede dükkanların yanı sıra 220 konut, 10 VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa çıkacak.

Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi!

Hemen teslim konut, ofis ve dükkanların satışa sunulduğu Emlak Çadırı 2015 İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak Çadırı fiyat listesi!

Emlak Çadırı fiyat listesi kapsamında daireler 99 bin TL'den satışa sunuluyor. Müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan projede konutların yanı sıra ofis ve dükkanlara da yer veriliyor.

Emlak Çadırı fiyatları!

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

Emlak Çadırı ofis fiyatları!

Emlak Çadırı İlgi Yönetim imzasıyla inşa ediliyor. Emlak Çadırı ‘nda toplam 10 adet satılık VIP ofis bulunuyor. Emlak Çadırı ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

Emlak Çadırı daire fiyatları!

"Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılan projede toplam 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor. Emlak Çadırı daire fiyatları 99 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde yapılan Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu..

Dap Çadır Günleri daire fiyatları!

Yüzde 25 indirim fırsatı sunulan Dap Çadır Günleri kampanyası 9 Nisan'a kadar geçerli olacak. Dap Çadır Günleri daire fiyatları 297 bin TL'ye kadar düşüyor.

DAP Çadır Günleri kampanyası 2017!

Daire fiyatlarının 297 bin TL'den başladığı DAP YAPI indirim çadırı Ümraniye Meydan AVM'nin otoparkında, sabah 09.00'dan akşam 22.00'a kadar hizmet verecek. İşte DAP Çadır Günleri kampanyası 2017...

Dap Dünyası Çadır Günleri başladı!

Dap Yapı'dan yepyeni bir indirim kampanyası. Dap Dünyası Çadır Günleri başladı. Dap Dünyası Çadır Günleri ile yüzde 25 indirimle daire sahibi olunabiliyor.

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

Faraç Toktaş: Gaziantep'te emlak sektörü durdu!

Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, emlak sektörünün ölü bir dönem yaşadığını söyledi. Toktaş, terörün birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Emlak Çadırı daire fiyatları Haberi

Emlak Çadırı daire fiyatları

Müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da satış ofisinde düzenlenecek olan Emlak Çadırı 2015'te 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan kurayla satışa sunulacak. 


Emlak Çadırı Kayaşehir fiyat listesi kapsamında tek fiyat uygulaması yapılıyor ve bağımsız bölümlerin kat ve planlarına bağlı olarak fiyatlar değişmiyor. Projede başvurular  www.emlakcadiri.com web sitesi aracılığıyla kabul ediliyor.


Her yıl düzenli olarak gerçekleşmesi planlanan Emlak Çadırı Başakşehir'de sıfır ve kullanıma hazır, hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanlar mevcut. 


Emlak Çadırı müzayedesi ile satışa çıkan dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM içerisinde, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza içerisinde, konutlar ise Medikule İstanbul projesi içerisinde bulunuyor. 


Emlak Çadırı Kayaşehir fiyat listesi!

Ofis fiyatları 149 bin TL, 

Dükkan fiyatları ise 199 bin TL

Konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi.


Emlak Çadırı müzayedesi ne...