29 / 03 / 2024

Emlak GYO raporu

Emlak GYO raporu

Konut ihtiyacı orta ve orta alt segmentte yoğun şekilde sürüyor, orta üst ve lüks segmentte ise talep yavaşladı. Emlak Konut GYO gayrimenkul ve konut sektörüne bakış raporu açıklandı.

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ormanköy Çekmeköy projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu''nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO İdealist Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Koru projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu''nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 704 Ada 4 Parsel (Semt Bahçekent 1-2) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle revize değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Bizim Mahalle 884 Ada 1 Parsel projesi için hazırlatılan Revize Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. öz konusu raporun yapı denetimine ilişkin hususlar başlığında revizyon yapıldı.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi 29 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy Şevketiye Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Faiz indirimiyle konut satışları katlandı!

Kamu bankalarının faiz indirimi ile birlikte Emlak GYO’nun tarihi kampanyası konutta ertelenen talebi canlandırdı. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Satışlar 5’e katlandı” diye konuştu.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Allsancak projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İzmir Konak 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Allsancak) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak GYO raporu Haberi

Emlak GYO raporu

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan rapora göre; Türkiye'de ekonomik büyümenin lokomotiflerinden konut sektöründe lüks ve orta üst segmentte talep yavaşlarken; orta ve orta alt segmentte ise konut ihtiyacı yoğun şekilde sürüyor.


Rapora göre, Türkiye genelinde konut fiyatlarında yaşanan artışlar ise balon oluşturmaktan uzak nitelikte. Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan "Gayrimenkul ve Konut Sektörüne Bakış" raporuna göre, Türk inşaat ve konut sektörü önümüzdeki dönemde de büyümeye devam edecek.


Türkiye'de konut arzı ile talebin yavaş yavaş daha stabil bir hal almaya başladığına işaret edilen raporda, yıllık ortalama 1 milyon adet konutun el değiştirdiği; yıllık 600,000 adet konut ihtiyacının da sürdüğü ifade edildi.

              

Raporda, "Türk konut sektöründe orta ve orta alt gruba ait konut ihtiyacı oldukça yoğun olarak sürmektedir....