23 / 04 / 2024

emlak konut arsaları 2018

emlak konut arsaları 2018

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, TOKİ'nin Beşiktaş Mecidiye ve Başakşehir İkitelli'de yer alan arsalarını toplam 387 milyon 6 bin 440 TL bedelle satın aldı....

Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki arsalarının 2023 değeri yaklaşık 90 milyon TL!

Emlak Konut GYO, İzmir'de yer alan bazı parsellerinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki parsellerinin 2023 yılı değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Arnavutköy arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun Arnavutköy'de yer alan 64 adet arsasının toplam değeri 795 milyon 808 bin 691 TL olarak belirlenirken, KDV dahil 939 milyon 54 bin 256 TL değer takdir edildi. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun Çekmeköy'de yer alan 13 adet arsasına 565 milyon 231 bin 460 TL değer biçilirken, KDV dahil toplam değer ise 666 milyon 973 bin 123 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de yer alan 4 arsasının değeri belli oldu. Peki 4 arsanın değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kartal arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal arsalarının toplam değeri 67 milyon 880 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 80 milyon 98 bin 400 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO arsaları Fuzul Yapı radarında!

Yeni projesi Air Başakşehir'i geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Fuzul Yapı yeni projeler için düğmeye bastı. Firma son olarak Emlak Konut GYO’nun Dikilitaş ihalesini kazandı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy arsaları değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Çekmeköy ilçesindeki 2 adet arsaya dair değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ ile Emlak Konut'tan karşılıklı arsa satışı!

TOKİ Beşiktaş Ortaköy'deki ve Başakşehir Kayabaşı'ndaki arsasını toplam 290 milyon 305 bin TL bedel ile Emlak Konut'a sattı. Emlak Konut da Tuzla Orhanlı'daki ve Tekirdağ Kapaklı'daki arsalarını TOKİ'ye toplam 273 milyon 362 bin 813.42 TL'ye sattı...

Galatasaray ile Emlak Konut resmen yollarını ayırdı! 

Beykoz Riva ve Bakırköy Florya'daki arsalar üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut GYO arasında 2016 yılında imzalanan protokoller feshedildi....

Emlak Konut'tan Orhanlı ve Aydınlı'daki arsaların değerlemesi!

Emlak Konut GYO Tuzla'nın Aydınlı ve Orhanlı mahallelerinde yer alan 4 adet parselin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut'un 5 dev arsası yarın satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) merakla beklenen arazileri açık artırma usulüyla yarın satışa çıkarılıyor.  Açık artırma usulü ile satılacak arsaların toplam bedeli 1 milyar 417 milyon 534 TL olarak belirlendi. 

emlak konut arsaları 2018 Haberi

emlak konut arsaları 2018

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa alımı hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) Başakşehir İkitelli-1 Mahallesi ve Beşiktaş Mecidiye Mahallesi'ndeki 17 adet arsayı aldı. 

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-1 Mahallesi'nde yer alan 13 bin 502 metrekarelik 1 adet arsa için TOKİ'ye 27 milyon 4 bin 540 TL ödeme yapacak. Şirket bu arsayı peşin olarak almak üzere anlaştı. Arsanın yakın çevresinde Başakşehir Tıp Merkezi, Başakşehir Kaymakamlığı, Başakşehir Polis Merkezi, Onurkent Sitesi, Olimpa AVM, Başakşehir 2. Etap Konutları, Sular Vadisi Parkı ve Metrokent bulunuyor. Arsa yaklaşık olarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 30 kilometre, Atatürk Havaalanına 19 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 36 kilometre mesafede yer alıyor.

Beşiktaş Mecidiye Mahallesi'nde yer alan...