24 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Esenyurt Hoşdere değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsaları olarak belirtilen 2 adet taşınmaz İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Hoşdere Mahallesinde yer alıyor. 700 ada 3 parsel 45.758,19 metrekare, 703 ada 6 parsel 6.355,08 metrekare yüzölçüme sahip. Esenyurt Hoşdere arsaları Mercedes Bulvarına ve Tunç Caddesine cepheli.  Yakın çevresinde Mercedes Fabrikası, Gülbahçe Mezarlığı, Hayat Park, Bahçekent Emlak Konutları projesi, Avrupark Hayat, Semt Bahçekent projesi, Cadde Flora, Bahçekent Flora Projesi, sanayi siteleri ve boş arsalar, eski yapılar yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Ulaşım Özellikleri

Değerleme konusu taşınmazlar, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi Orhangazi Mahallesinde yer alıyor. Ulaşım özel araç ve toplu taşıma araçları ile sağlanabiliyor. Arsalar, yeni yeni gelişmekte olan bir konut alanının bulunduğu bölgede yer alıyor.  Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsaları Tem otoyoluna 2 kilometre, Mahmutbey gişelere 15 kilometre, İstanbul Havaalanına 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"Esenyurt Hoşdere 700/3 parsel ile 703/6 parsel" no.lu taşınmazlar için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın
 


Geri Dön