27 / 04 / 2024

Emlak Konut cami projeleri

Emlak Konut cami projeleri

Emlak Konut GYO 2003-2017 yılları arasında toplam 124 bin 381 adet bağımsız bölüm geliştirdi.

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Emlak Konut'un 3 camisini Ilgın İnşaat yapacak! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı - Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesini Ilgın İnşaat'la imzaladı.

Emlak Konut'tan İstanbul'a 3 cami geliyor!

Emlak Konut GYO Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı, Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 11 Haziran'da davet usulü ile yapılacak...

Emlak Konut'tan Çamlıca Camii'ne 18 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca Camii'ni yapan İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 18 milyon TL bağış yaptı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 12.5 bin TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 12 bin 500 TL bağış yaptı.

Emlak Konut Konak 1. Etap ihalesini Teknik Yapı kazandı!

Emlak Konut Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini Teknik Yapı 585.2 milyon TL teklifle kazandı. 47 bin metrekarelik arsada ticaret+turizm+konut alanı+park alanı+cami alanı inşa edilebilecek.

Emlak Konut GYO'dan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 8 milyon TL bağış yaptı.

Emlak Konut Çamlıca Camii projesine bağış yaptı!

Emlak Konut GYO, Çamlıca'da inşaatı devam eden cami ve müzeye 12 milyon lira bağış yaptı. Şirketten, Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesini kazanan belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi sonuçlandı. İhaleye en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut GYO Hoşdere Hayat Cami Alt Yapı işleri ihalesinin 2. oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi İhalesinin 2. Oturumu raporunu yayınladı.

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesine 3 teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi İhalesine gelen teklifleri açıkladı.

Emlak Konut cami projeleri Haberi

Emlak Konut cami projeleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2003-2017 yılları arasında toplam 124 bin 381 adet bağımsız bölüm, 40 adet okul ve 18 adet cami projesi geliştirdi.


Emlak Konut GYO tamamlanan ile devam eden projeleri bittiğinde 124 proje sayısına, 110 bin 485 konut rakamına, 13 bin 896 ticari alana, 40 okula, 1.096 derslik alanına, 9 kreşe, 10 sağlık tesisine, 18 cami ve 25 milyon 907 bin 772 inşaat alanı rakamına ulaşacak. 


Emlak Konut 75 adet projeyi tamamlarken 49 tanesine de devam ediyor. 6 bin 959 konut ve 3 bin 567 ticari alan üreten firma 43 bin 529 konutun ve 10 bin 329 ticari alanın inşaatına devam ediyor.


Eğitim alanlarına önem veren Emlak Konut 21 okul, 552 derslik ve 3 kreş üretti. Firma 19 okulun,...