24 / 04 / 2024

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesini kazanan belli oldu!

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesini kazanan belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi sonuçlandı. İhaleye en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan geldi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleşti. 


Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihaleye çıkıyor!


Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami inşaat ihalesine 3 firmadan teklif geldi. İhaleye en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan 20 milyon 750 bin TL olarak gelirken, ikinci en yüksek teklif 18 milyon 961 bin TL olarak Kumuşoğlu İnşaat'tan, üçüncü en yüksek teklif ise 14 milyon 663 bin TL olarak Ilgın İnşaat'tan geldi. İstekli olarak ihaleye katılan İzka İnşaat ise ihaleye katılmadı.


Hayat Park Meydanı'nda çok amaçlı etkinlik salonu, çim amfi, Hayat Meydanı, basketbol sahası,kaykay pisti, mini golf sahasu, çim kayağı, cami, piknik alanları, çocuk oyun alanları, yamaç terası, spor alanları, biyolojik gölet, tematik bahçeler, üç tarafı sularla çevrili dinlenme alanları, seyir alanları, kaskatlı havuzlar ve ahşap köprü, futbol sahası, kondisyon alanı, güneş kollektörleri, otopark ve araç şarj üniteleri olacak. 


1.800 metre yaya yol, 1.100 metre bisiklet yolu ve 2 bin 500 metre koşuyollarının yer alacağı Hayat Park projesindeki Hayat Cami projesi 658/8 parselde yer alıyor. 10 bin 125,20 metrekare arsa alanına sahip olan caminin ruhsata esas inşaat alanı 3 bin 444 metrekare. 


Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesini kazanan belli oldu!


İhale teklif listesi için tıklayın


Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesini kazanan belli oldu!


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com





Geri Dön