26 / 04 / 2024

emlak konut e ihale nedir

emlak konut e ihale nedir

Emlak Konut GYO yepyeni bir ihale sistemine imza atıyor. Avantajlı fırsatlarla konut ve iş yeri satın almanın yeni adresi" sloganı ile tanıtılan Emlak Konut GYO e-ihale sistemiyle ev, iş yeri ya da arsa sahibi olabilirsiniz...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Emlak Konut GYO Çeşme Parsellerinin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çeşme Parsellerine ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut mahalle ölçeğinde dönüşüm projeleri inşa edecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentsel dönüşüm uygulamalarının önümüzdeki 15-20 yıl inşaat sektörünün büyüme ivmesine katkı sağlayacağını açıkladı. Kurum, kentsel dönüşümde hedefimiz mahalle ve kent ölçeğinde bütüncül projeler üretmek dedi.

Emlak Konut 2023'e 250 bin bağımsız bölümle hazırlanıyor!

Türk gayrimenkul şirketleri Expo Turkey by Qatar'da Katarlı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türkiye ve Katar arasında oluşan enerjinin alışverişe dönüşeceği belirtti.

Emlak Konut Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 milyon TL bağış yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 milyon TL bağış yaptı.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasına bin 753 konutla katıldı!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Emlak Konut'un kampanyasını desteklediklerini ve eş zamanlı olarak benzer bir kampanya başlattıklarım dile getirdi.

Emlak Konut kampanyası sektöre ivme kazandıracak!

Emlak Konut ise 15 bin konut ve ticari alan satışında faizi 0.70’e indirdi. Emlak Konut GYO, Fetullahçı Terör Örgütü'nün terörist askerleri tarafından yapılan hain kalkışmanın ekonomiye etkisini ortadan kaldırmak ve konut satışlarını canlandırmak için dev bir kampanya başlattı.

Emlak Konut kampanyası sektörü canlandıracak!

Emlak Konut’un hasılat paylaşımı modeliyle yer aldığı 30 projede 15 bin konut için faizi 0.70’e indirip yükü de üstlenmesi diğer konut firmalarına da ilham vermeye başladı.

Emlak Konut'tan 30 projesinde yeni kampanya!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,son dönemde yaşanan gelişmelerden sonra piyasadaki bekleme eğilimini kırmak ve satışları arttırmak için yeni bir kampanyaya başladı. İşte Emlak Konut'un TÜFE'li Satış Kampanyası'nın detayları...

Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı!

Emlak Konut çeşitli projelerdeki arsa ve ticari ünitelerini açık artırma ihalesiyle satışa çıkarıyor. "Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı" sloganıyla duyurulan ihale kapsamında 240 aya varan vade yapılıyor ve büyük ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Emlak Konut Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul yapı ruhsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İstanbul Kazlıçeşme (Büyükyalı İstanbul) yapı ruhsatı yayınlandı.

Esenler Emlak Konut Havaalanı Mahallesi 2016 kura!

Toplamda bin 403 adet konut ve 32 adet işyerinin hak sahipleri belirlendiği projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Esenler Emlak Konut Havaalanı Mahallesi 2016 kura çekimi yapıldı.

emlak konut e ihale nedir Haberi

emlak konut e ihale nedir

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yepyeni bir sisteme imza atıyor. "Avantajlı fırsatlarla konut ve iş yeri satın almanın yeni adresi" sloganıyla tanıtılan "Emlak Konut GYO E-İhale"de satışa sunulan gayrimenkuller için "online" olarak teklif verilebilecek.

"Online ihale sistemi"ne katılmak isteyenlerin öncelikle üye olmaları gerekiyor. Daha sonra teklif vermek istedikleri gayrimenkul için talep edilen teminat bedelinin yatırılması gerekiyor. Bu iki işlem sonrasında teklif veriliyor veya verilen teklif yükseltiliyor. İhaleyi kazananların Emlak Konut GYO'nun Ataşehir'deki genel müdürlük binasına gidip satışı tamamlaması gerekiyor.  

Teminat Bedeli Yatırma
Teminatınızı;

Sistemimiz üzerinden Online
EFT/Havale
Banka Şubeleri
İnternet bankacılığı Kurum Tahsilatları kısmından "Emlak Konut" seçerek yatırabilirsiniz.

Ödeme şekli:

1- İnternet bankacılığı

Aşağıda bulunan bankaların internet ve mobil şubelerinin “Kurum Tahsilatları”...