29 / 03 / 2024

emlak konut faiz

emlak konut faiz

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Fitch kredi notunu açıkladı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinde 120 ay vade fırsatı!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Bizim Mahalle projesinde 120 ay vade ve yüzde 0,99 faiz ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Emlak Konut GYO'dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Nevşehir’deki dükkânlar için yeni bir kampanya başlattı. Vatandaşa 60 ay sıfır faiz ya da 10 yıl düşük faizli seçenek sunulurken, 1 yıla kadar ödemesiz dönem imkânı da tanınıyor.

Emlak Konut GYO faiz oranlarını güncelledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 milyon TL'ye kadar olan konutlar için faiz oranını yüzde 0.69'dan 0.89'a, 1 milyon ve üzeri konutlar için ise yüzde 0.74'ten 0.94'e çıkardı.

7 soruda Emlak Konut GYO 0,69 faiz kampanyası!

Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan ve Emlak Konut GYO'nun da destek verdiği konut kredisi faiz indiriminde yeni bir adım atıldı. Emlak Konut GYO, 26 konut projesinde geçerli olan faiz oranını 0.79’dan 0.69’a çekti...

Emlak Konut GYO faizleri 0.69’a çekti!

Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan ve Emlak Konut GYO'nun da katıldığı konut kredisi kampanyalarında yeni bir gelişme daha yaşandı. Emlak Konut GYO, 10 bin konutluk 26 konut projesinde geçerli olan faiz oranını 0.79’dan 0.69’a düşürdü...

Emlak Konut'tan 0.99 faiz oranı ile ev alabileceğiniz 3 proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 projesinde faiz oranını 0.99'a düşürdü. İşte Emlak Konut'tan 0.99 faiz oranı ile ev alabileceğiniz 3 proje...

0,60 faiz oranıyla ev alabileceğiniz Emlak Konut projeleri!

Emlak Konut projeleri kapsamındaki konut ve iş yerleri için 60 ay vadede faizsiz 120 vadede ise yüzde 0.60 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor…

İnşaatçılar konut faiz oranlarının düşürülmesini istiyor!

Emlak ve inşaat sektörü temsilcileri konut faiz oranlarının düşürülmesini talep ediyor. Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Türkiye’de birçok inşaat firmasının yüksek faiz oranları nedeniyle zor duruma düştüğünü belirtti. 

Emlak Konut'tan 0,98 faizle bahar kampanyası!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın borç kapama kampanyası yüzde 0,98 den başlayan kredi faiz oranları ile devam ediyor. Kampanya 54 Emlak Konut projesini kapsıyor...

Emlak Konut 2018'de yeni kampanya yapacak mı?

84 ay 0 faiz kampanyasında sunulan alternatiflerin oldukça iyi olduğunu söyleyen Murat Kurum, "Emlak Konut adına yaparız ama şu an için başka bir kampanya yapmayı düşünmüyoruz." dedi.

Emlak Konut Koordinat Çayyolu’nda 84 ay 0 faizle!

Ankara Koordinat Çayyolu projesinde ev sahibi olmak isteyenler için Emlak Konut önderliğinde yeni yıla özel “yüzde 10’dan başlayan peşinat, sıfır faiz ve 84 ay vade”li “çok özel” kampanya başlatıldı.  

Emlak Konut 84 ay 0 faiz kampanyası ne zaman başlıyor?

Emlak Konut 84 ay 0 faiz kampanyası Ocak - Mart ayları arasında geçerli olacak. 84 ay 0 faizle ödeme kampanyasının amacı vatandaşı faiz yükünden kurtarmak. 

Emlak Konut 84 ay 0 faiz kampanyası ne zaman bitiyor?

Emlak Konut 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. Kampanyada teslimi 3 yıl olarak baz alınan konutlar yer alacak. Peki Emlak Konut 84 ay 0 faiz kampanyası ne zaman bitiyor?

emlak konut faiz Haberi

emlak konut faiz

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Fitch kredi notunu açıkladı.


Kap Açıklaması:

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Şirketimizin yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notunu BB+ ve Ulusal Notunu AA(tur) olarak belirledi. Görünümü ise 'durağan' olarak açıkladı.

  

Fitch Ratings, Şirketimizin yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu 3 Nisan 2017'de BB+ olarak...