28 / 03 / 2024

emlak konut Ispartakule başvuru şartları

emlak konut Ispartakule başvuru şartları

Toplam 1.849 konut ve 33 dükkan oluşan Ispartakule Evleri son başvuru günü 3 Temmuz olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi 2015 detayları...

Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları ne kadar?

Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ispartakule Evleri başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabiliyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule kura başvuruları!

Emlak Konut Ispartakule kura başvuruları devam ediyor. Toplam 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşan projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi!

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi kapsamında başvurular devam ediyor. İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Emlak Konut Ispartakule ev fiyatları!

Emlak Konut Ispartakule ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Avcılar'da hayata geçirilecek olan projede alt gelir grubu başvuru bedeli olarak bin TL ödeniyor.

Ispartakule Konutları Emlak Konut fiyatları!

Ispartakule Konutları Emlak Konut fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.. İstanbul Avcılar'da yükselecek projede alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 5.000 TL başvuru bedeli ödeniyor.

Ispartakule Emlak Konutları ödeme koşulları!

Ispartakule Emlak Konutları ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade fırsatı sunuluyor. Başvuru işlemlerini Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş'nin yürüttüğü proje 3 farklı kategoride kura yöntemiyle satılıyor.

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekimi!

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek. Dairelerin büyüklükleri 87,22 metrekareden başlangıç gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilecek.

Ispartakule Evleri kura başvuru koşulları!

Ispartakule Evleri fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek proje kurayla satışa çıkıyor. İşte Ispartakule Evleri kura başvuru koşulları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri arasında 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren proje kura yöntemiyle satılıyor.

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 21 Şubat 2020 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı.

emlak konut Ispartakule başvuru şartları Haberi

emlak konut Ispartakule başvuru şartları

Ispartakule Evleri daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Emlak Konut GYO imzası taşıyan projede başvuru bedeli Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş'nin herhangi bir şubesi tarafından kabul ediliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselecek Ispartakule Evleri'nde 240 ay taksit imkanı sunuluyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 250 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede süs havuzu, fitness, sauna, otopark, buhar odası, kapalı havuz gibi sosyal olanaklara yer veriliyor. 


Ispartakule Evleri fiyatları!

87,22 - 104,29 metrekare 1+1'ler 248 bin TL ile 295 bin TL,

119,59 - 157,6 metrekare 2+1'ler 289 bin TL ile 439 bin TL,

149,4 - 205,6 metrekare 3+1'ler 349 bin TL ile 595 bin TL,

207,51 - 221,14 metrekare 4+1'ler...