25 / 04 / 2024

Emlak Konut Mayıs 2015 raporu

Emlak Konut Mayıs 2015 raporu

Emlak Konut GYO'nun satışta olan projelere dair Mayıs 2015 raporu yayımlandı. Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent en çok satışı yaptı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturumu 3 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. İhalenin ikinci oturumu 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 5.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 30 Mayıs 2022'de saat 14:30'da yapıldı. Peki İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde hangi firma kaç lira teklif verdi?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi 26 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 26 Mayıs'ta saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesi 24 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım  ihalesinin 1. oturumu 24 Mayıs 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın sözleşmesi, Yüklenici İlk Yapı İnş. Tic. A.Ş. - Gürtaş Yapı End. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 10 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 836 milyon 80 bin TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO sürdürülebilirlik komitesi kuracak!

Emlak Konut GYO'nun Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi çalışmalarının yürütülmesi, gerekli politikaların oluşturulması, ilgili politikaların uygulanması ve takibi amacıyla sürdürülebilirlik komitesinin kurulmasına karar verildi. 

TOKİ ve Emlak Konut taksitlerine Corona virüs ertelemesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum, ''TOKİ ve Emlak Konut’tan ev alan vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmamaları için nisan ve mayıs ayı konut taksitlerini erteliyoruz" dedi.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Emlak vergisi Mayıs 2017!

1 Mart'ta başlayan emlak vergisi ödeme süresi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Hala ödeme yapmamış olan mükelleflerin bu süre içerisinde ödemelerini yapmaları gerekiyor...

TOKİ ve Emlak Konut'tan Sözcü'ye reklam ambargosu iddiaları mecliste!

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasında 0.70 kredi faizi!

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyası sürüyor. 1.394 konutun bulunduğu Resim İstanbul projesindeki konutlar, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor.

Emlak Konut Mayıs 2015 raporu Haberi

Emlak Konut Mayıs 2015 raporu

Rapora göre mayıs ayında en çok satış yapan proje Cihan İnşaat ile Konut Yapı'nın Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent oldu. Avrupark Bahçekent, 298 konut satışı ve 92 milyon 297 bin 102 liralık gelirle birincilik koltuğuna oturdu. Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, "Yakaladığımız bu satış başarısı Türk ekonomisinin siyasetten bağımsız hareket ettiğinin de en güzel kanıtı. Seçim döneminde olmamıza rağmen satışlarımızda bir azalma yok" diye...