27 / 04 / 2024

emlak konut seferberliği satışları

emlak konut seferberliği satışları

Emlak Konut'un başlattığı 20 yıl vadeli konut seferberliği emlak sektörünü canlandırdı. 1 Şubat’ta başlayan kampanyayla bir haftada 800 konut satıldı.

11 ilde başlatılan konut seferberliği inşaat izinlerine de yansıdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin etkilediği 11 şehirde başlatılan konut seferberliği yapı ruhsatlarına da yansıdı. Açıklanan rakamlara göre geçen seme bu bölgede alınan inşaat izni sayısı 68 bin 202'ye çıktı.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

Konut seferberliği tam gaz! Özel sektör devlet arsalarında konut inşa edip kiralayacak!

Kamu dar gelirli vatandaşlar için konut seferberliği başlatmıştı. Bir adım da özel sektör tarafından atıldı. Devletin mülkiyetindeki arsalarda konut geliştirme önerisinde bulunan özel sekötr, bu konutları dar ve orta gelirlilere kiralamayı hedefliyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Katılım'dan Emlak Konut GYO işbirliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere destek!

Emlak Katılım, Emlak Konut GYO işbirliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere deste oluyor...

Emlak Konut GYO'dan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyasını Mart ayı itibariyle başlattı. Emlak Konut projeleri için borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirim yapılıyor. 

Emlak Konut Tuzla İçmeler Parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Tuzla İçmeler Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TESK'ten 'konut seferberliği' çağrısı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, inşaat sektörünün canlanmasıyla birçok sektörün de hareketlendirebileceğini söyleyedi. Palandöken, "Bu sebeple ekonominin canlanması için konut seferberliği başlatılmalı" diye konuştu.

Emlak Konut Tuzla İçmeler arsası 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla İçmeler'deki 1 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak-İnter Yapı Emlak Konut Teşvikiye ihalesine katıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnter Yapı İnşaat, Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katıldı. 

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

emlak konut seferberliği satışları Haberi

emlak konut seferberliği satışları

Emlak Konut GYO’nun gayrimenkul sektörünü hareketlendirmek için başlattığı 20 yıl vadeli konut seferberliği sektörü canlandırmaya başladı. 1 Şubat’ta başlayan kampanyaya Emlak Konut GYO, 30 projede 15 bin bağımsız bölümle katılırken, GYODER üyesi 35 firma ise 84 projede 17 bin konutla dahil oldu. Böylece kampanyaya giren proje sayısı 114’ü, konut sayısı ise 32 bini buldu. 31 Mart’a kadar devam edecek olan ikinci konut seferberliği alıcıları satış ofislerine çekmeye başlarken, Emlak Konut’un bir haftada sattığı konut sayısı 800 adete, ciro miktarı ise 700 milyon liraya çıktı.


En fazla 120 ay vade tercih ediliyor


Firmaların genel olarak projelerindeki konutların yüzde 20’sini dahil ettiği kampanya 2 ay boyunca devam edecek. Kampanyada alıcılar ilk etapta yüzde 5’lik peşinat ödemesi yaparken, kalan yüzde 15’lik peşinatı ise 12...