20 / 04 / 2024

Emlak Katılım'dan Emlak Konut GYO işbirliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere destek!

Emlak Katılım'dan Emlak Konut GYO işbirliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere destek!

Emlak Katılım, Emlak Konut GYO işbirliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere deste oluyor...



Tarihi geçmişiyle katılım finans sektörünün en köklü ve bununla birlikte en genç üyesi olan Emlak Katılım, Emlak Konut GYO ile ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı olanaklar sunan ve gayrimenkul sektörüne de destek olacak bir anlaşmaya imza attı. 

Aralarında İstanbul, İzmir, Ankara, Gebze, Konya ve Denizli’nin olduğu şehirlerde, 26 farklı Emlak Konut GYO projesinde sınırlı süre için geçerli olacak kampanya kapsamında teslime hazır evler de bulunuyor.

Emlak Katılım, Emlak Konut GYO’nun “Hayallerini Erteleme Türkiye” sloganıyla yürürlüğe alınan kampanyaya, uygun finansman çözümleriyle destek oluyor. Emlak Katılım, konut sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmesi için fırsat sunuyor.
 
Emlak Katılım, konut kampanyasında uygulanan finansman desteği ile müşterilere “ödemesiz dönem” ve uygun vade imkanı tanıyor. Kampanyada 120 ay vade ve 0,79 vade oranı uygulanıyor. 

Örnek Ödeme Tablosu

Emlak Katılım ile Emlak Konut GYO arasında yapılan anlaşma kapsamında, projelerde bulunan konutlar için belirlenen finansman modelleri ve taksit tutarları şu şekilde belirtildi:

Emlak Katılım dan Emlak Konut GYO işbirliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere destek!


Geri Dön