18 / 04 / 2024

emlak satışı aracılık sözleşmesi

emlak satışı aracılık sözleşmesi

Emlakçının, bir ücret karşılığında, bir gayrimenkulün alım satımı, kiralanması için taraflar arasında aracılık yapmak üzere gereken ortamı hazırlamak için yaptığı sözleşmeye gayrimenkul satışı aracılık sözleşmesi deniyor...

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Yaşar tarafından kuruldu.

Erbi Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbi Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bilen tarafından kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Syg Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Syg Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saygın Gayretliol tarafından kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karabuçak tarafından kuruldu.

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Işıldaksoy Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Işıldaksoy Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Işıldaksoy tarafından kuruldu.

emlak satışı aracılık sözleşmesi Haberi

emlak satışı aracılık sözleşmesi


Gayrimenkul satışı aracılık sözleşmesi!


Emlakçı, bir ücret karşılığında, gayrimenkule ilişkin sözleşmelerin yapılması konusunda taraflar arasında aracılık etmeyi meslek edinmiş kişiye deniyor. 


Emlakçının, bir gayrimenkulün alım-satımı, kiralanması veya arsa üzerine inşaat yapımı gibi işlerde taraflar arasında aracılık yapmak veya bu işlere ilişkin sözleşmelerin yapılması için gereken ortamı oluşturmak üzere iş sahibi ile yaptığı sözleşmeye gayrimenkul satışı aracılık sözleşmesi deniyor.


Yazılı şekilde yapıldığı zaman geçerli olan gayrimenkul satışı aracılık sözleşmesi nde, tarafların kimlikleri, imzası, 

sözleşmenin konusu, aracılık hizmetinin süresi, süre uzatımı, sınırları, çalışma koşulları, hizmet bedelinin miktarı, ödenme koşulları ve zamanı, hizmet için gereken masraflar, masrafların kim tarafından, ne zaman ve ne miktarda ödeneceği, aracılık hizmeti verildiği halde iş sahibinin esas sözleşmeyi yapmaktan vazgeçmesi halinde hizmet bedelinin ödenip ödenmeyeceği gibi hususlar açıkça belirtilmelidir. 


Ayrıca, iş sahibi...