25 / 04 / 2024

emlak satışı arttı mı

emlak satışı arttı mı

2008'de emlak ve konut fiyatları ne olacak? Yükselecek mi? Düşecek mi? Emlak piyasası nasıl bir trend izleyecek? Nasıl bir yatırım stratejisi kazandıracak?

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Heıdarı Ashhenaabad tarafından kuruldu.

İkinci el araç satışı arttı yedek parça talebi patladı!

Sıfır kilometre araç tedarikinde yaşanan sıkıntıyla birlikte ikinci el araç pazarında ilk 6 ayda satışlar yüzde 100’e yakın arttı. Yoğun talep, yedek parça ve servis sektöründe hızlı bir büyüme getirdi.

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Satılık hazine arazisi satın almak isteyen vatandaşların beklediği Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları yayınlandı.

Deprem olasılığı tercih değiştirtti! İki ilde emlak satışları patladı

Son depremlerin ardından olası İstanbul depremi endişesi, Edirne ve Kırklareli'nde emlak satışlarında artışları patlattı. İşte tüm detaylar...

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Emlakçı satış komisyonu 2022 ne kadar?

Emlakçı aracılığı ile gayrimenkul alım satım işlemleri daha hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Emlakçı aracılığı ile gayrimenkul alanlar da satanlar da ne kadar komisyon ödeyeceğini merak ediyor. Peki, emlakçı satış komisyonu 2022 ne kadar?

Konut satışlarındaki artışlar emlak satış platformlarını nasıl etkiledi?

Gezerek ev aramaya son verecek yeni bir platform kuruldu. Anındabul,  emlak yatırımcıları için ev gezme ekibi kurdu.

Pandemide yabancıya konut satışı arttı!

Koronavirüs salgınının artması yabancıların Türkiye'ye olan ilgisini durdurmadı. Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli firma tarafından 2021'de yabancıya 400 milyon TL'lik konut satışının yapıldığını dile getirdi. 

Yabancıya konut satışındaki düzenlemeler satışları nasıl etkileyecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde yabancıya gayrimenkul satışını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'Yabancıya emlak satışında orta yol bulundu mu?' başlıklı yazısı...

Rusya'da ilk 9 ayda konut satış rekoru kırıldı!

Rusya vatandaşları senenin ilk 9 ayında konut alımına 265 milyar ruble, yani 3,6 milyar dolar para harcarken yeni bir emlak satış rekoruna imza atıldı. Analistler, sene sonu itibarıyla söz konusu miktarın 350 ile 390 milyar rubleye kadar ulaşacağını öngörüyor.

emlak satışı arttı mı Haberi

emlak satışı arttı mı

2007'yi bitiriyoruz. Herkes emlak fiyatlarının 2008'de ne olacağını merakla bekliyor. Ev satın alacaklar, ev satmayı düşünenler, oturduğu evi satıp daha büyüğünü veya yenisini almayı planlayanlar, arsasını kat karşılığı müteahhide verecekler, kat karşılığı yada hasılat paylaşımı modeliyle arsa anlaşması imzalayacak müteahhitler... Herkes bu sorunun yanıtını bekliyor.

Öncelikle şunu belirteyim: Bu ülkede ben tahmin yaparım ve yaptığım tahmini tuttururum diyenlere siz inanmayın. -Laf aramızda- buna ben de dahilim. Bu ülke öyle bir ülkedir ki; hep beklentilerin tam tersi gerçekleşir. Yani tahmin edenler ıskalamaya mahkum olur.

2007'ye ilişkin tahminlere bakın. Ne deniliyordu? Ne oldu?

Tahminler şuydu: 2007'nin ilk yarısı kötü geçer, ikinci yarısı...