23 / 04 / 2024

emlak ve çöp vergisi

emlak ve çöp vergisi

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Emlak ve çöp vergisi, aynı dönemlerde gayrimenkuller için ödenen vergiler olarak karşımıza çıkıyor. Vergi ödemeleri senede iki eşit taksitte yapılıyor. Peki, 2015 yılı emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Buseyna Mugles tarafından kuruldu.

Emlak ve çöp vergisi ödemeleri nereden, nasıl yapılır?

1 Kasım itibari ile emlak ve çöp vergisinin 2. taksit dönemi başladı. Peki, emlak ve çöp vergisi ödemeleri nereden, nasıl yapılır?

10 soruda 2018 Kasım emlak ve çöp vergisi!

2018 yılı emlak ve çöp vergisi 2. taksit dönemi dün başladı. Peki, kimler, nereye ve nasıl ödeme yapacak? İşte 10 soruda 2018 Kasım emlak ve çöp vergisi...

12 soruda konutların emlak ve çöp vergisi!

Konutların emlak ve çöp vergisi için 2. taksit ödemelerinin Kasım ayının sonuna kadar yapılması gerekiyor. Peki, konutların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir?

5 soruda dükkanların emlak ve çöp vergisi!

Kasım ayı itibari ile 2. taksit dönemi başlayan dükkanların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir? Dükkanların emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ayhan Şereflier ve Emine Şereflier ortaklığında 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pırlantam İnşaat Kuyumculuk Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırlantam İnşaat Kuyumculuk Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Özgür Kozahan tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumida İnşaat Gıda Emlak Ve Şans Oyunları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Didem Araz ve Mehmet Araz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Nazif Caner Çambel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün bugün!

Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren emlak ve çevre temizlik için son gün bugün olup; mesai bitimine kadar tüm ödemelerin yapılmış olması gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün yarın olup, hala borcunu ödememiş olan mükelleflerin yarın mesai bitimine kadar vergi borçlarını ödemeleri gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 3 gün!

Belediyeye her sene ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödemesinde son gün yaklaşıyor. Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 3 gün kaldı...

Emlak ve çevre temizlik vergisi 5 gün sonra sona eriyor!

Gayrimenkullerin emlak ve çevre temizlik vergisi için 1. taksit dönemi 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Vergi mükelleflerinin vergilerini ödemeleri için son 5 günü bulunuyor...

emlak ve çöp vergisi Haberi

emlak ve çöp vergisi

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisinde 2. taksit dönemi bugün itibari ile başladı. Ataşehir Belediyesi web sitesi üzerinden Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile “6736-7020-7143 Sayılı Kanunlar Kapsamındaki Vergi Affı” taksitleri için son ödeme tarihi 30 Kasım 2018’dir.

Merkez binamızdaki veznelerimiz 17- 18 ve 24-25 Kasım hafta sonları da 09.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Emlak Vergisi: TR 6100 0150 0158 0072 9456 2580 Vakıfbank Şerifali Şubesi

Çevre Temizlik Vergisi: TR 8700 0150 0158 0072 9456 2597 Vakıfbank Şerifali Şubesi

Posta çeki: 5878107

E-Belediye: www.atasehir.bel.tr/Ebelediye

Tüm Halk Bankaları, Denizbank Şubeleri,

Ataşehir Tapu Müdürlüğü, Türkan Saylan Tıp Merkezi, Novada Ataşehir AVM Nikah Dairesi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi,...