20 / 04 / 2024

Emlak ve Gayrimenkul Fuarı

Emlak ve Gayrimenkul Fuarı

Irak'ın en güvenli, ticaret ve turizm kenti olan Erbil'de gerçekleşcek E.R.E.F. 2013 fuarına Demir İnşaat ve DYM Grup'ta katılıyor...

Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi krizi gayrimenkulle aşacak!

9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na ekonomik krizle uğraşan Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi fuara katılarak krizi gayrimenkul pazarlayarak aşmayı planlıyor

Çin'de emlak krizi giderek büyüyor! Dev gayrimenkul şirketi zorda!

Aldığı krediyi ödeyemeyen Çin’in en büyük emlak ve gayrimenkul şirketi olan Country Garden tasfiye dilekçesiyle karşı karşıya... 

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Minimalist Gayrimenkul Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minimalist Gayrimenkul Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Pekgöz tarafından kuruldu.

Emlakta nostalji: Emlak ve Eytam Bankası İstanbul'da 4 gayrimenkul kiralayacak!

3 Haziran 1926 tarihinde kurulan Emlak ve Eytam Bankası zamanında İstanbul'da gayrimenkul kiralıyormuş. Gelin hep beraber kiralanan taşınmazları inceleyelim...

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halime Sinem Gökçek ve Durmuş Mert Serkan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Seymen tarafından kuruldu.

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Haberi

Emlak ve Gayrimenkul Fuarı


155.4 milyar dolarlık alım gücüne sahip 32 milyon nüfuslu Irak'ın en güvenli, ticaret ve turizm kenti olan Erbil de gerçekleşcek E.R.E.F. 2013 fuarına ilgi hızla artmaya devam ediyor. 


Uluslararası profesyonel ve bireysel yatırımcıların ziyaretçi olarak bulunacağı E.R.E.F. projesinde Demir İnşaat 96 metrekarelik ve DMY Grup 72 metrekarelik alanda katılımcı olarak yerini...