20 / 04 / 2024

Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi krizi gayrimenkulle aşacak!

Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi krizi gayrimenkulle aşacak!

9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na ekonomik krizle uğraşan Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi fuara katılarak krizi gayrimenkul pazarlayarak aşmayı planlıyor



30 Nisan 2 Mayıs 2013 Tarihlerinde Dubai International Convention & Exhibition Centre’de 9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na ekonomik krizle uğraşan Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi fuara katılarak krizi gayrimenkul pazarlayarak aşmayı planlıyor.


9.International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı (IPS), Avrupa, Asya, Uzakdoğu ve Ortadoğu gibi çeşitli dünya bölgelerinden gayrimenkul ve emlak sektör temsilcileri ile bu sektöre hizmet sunan emlak pazarlama firmaları, proje geliştiricileri ile özel ve kurumsal yatırımcıları bir araya getiriyor.

 

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) ve BAE Dış Ticaret Bakanlığı ve BAE Dış Yatırım Bakanlığı’nın destek ve himayelerinde gerçekleşecek fuara ülkeler kendilerine ait povilyonlarla katılımlarını sürdürüyor…


IPS 2013 Fuarı ve AIM 2013 kongresine Avrupa ülkelerinden ekonomik kriz yaşayan Polonya yerini aldı. Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapan ve Eurovision’a bütçe ayıramayacağını söyleyerek yarışmadan çekilen Polonya ekonomik krizi zengin Araplara emlak ve gayrimenkul pazarlayarak aşmayı planlamakta. Polonya Enformasyon ve Yabancı Yatırımlar bakanlığı tarafından fuarda temsil edilecek.


Fuara devlet düzeyinde katılım gerçekleştiren diğer bir ülke ise Güney Kıbrıs Rum kesimi oldu. Yunanistan’da yaşanan ekonomik kriz en son Rumlarına içine alınca Rum hükümeti çareyi yeni yatırımlar ile emlak ve gayrimenkul pazarlayarak aşmayı planlamakta. Rum kesimi fuara Kıbrıs Promosyon ve Emlak Yatırım ajansı tarafından temsil edilecek. Özellikle turizm yatırımları ile zengin Arapları Akdeniz’in bu büyük adasına çekmek.


Geri Dön