25 / 04 / 2024

9.Dubai International Property Show

9.Dubai International Property Show

9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na ekonomik krizle uğraşan Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi fuara katılarak krizi gayrimenkul pazarlayarak aşmayı planlıyor

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Yabancıya konut satışından 5,9 milyar dolarlık gelir!

Nevita International'ın araştırmasına göre geçen sene ev alan yabancı konut başına ortalama 148,7 bin dolar öderken, yabancılara konut satışından elde edilen gelir 5,9 milyar dolara ulaştı.

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü!

Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılması için düzenlenen International Property Awards 2018’in 27'ncisi gerçekleşti. Türk gayrimenkulcüler, European Property Awards’tan ödülle döndü.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

9.Dubai International Property Show Haberi

9.Dubai International Property Show

30 Nisan 2 Mayıs 2013 Tarihlerinde Dubai International Convention & Exhibition Centre’de 9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na ekonomik krizle uğraşan Polonya ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi fuara katılarak krizi gayrimenkul pazarlayarak aşmayı planlıyor.


9.International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı (IPS), Avrupa, Asya, Uzakdoğu ve Ortadoğu gibi çeşitli dünya bölgelerinden gayrimenkul ve emlak sektör temsilcileri ile bu sektöre hizmet sunan emlak pazarlama firmaları, proje geliştiricileri ile özel ve kurumsal yatırımcıları bir araya getiriyor.

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) ve BAE Dış Ticaret Bakanlığı ve BAE Dış Yatırım Bakanlığı’nın destek ve himayelerinde gerçekleşecek fuara ülkeler kendilerine ait povilyonlarla katılımlarını sürdürüyor…


IPS 2013 Fuarı ve AIM 2013 kongresine Avrupa ülkelerinden ekonomik kriz yaşayan Polonya yerini aldı. Euro...