24 / 04 / 2024

Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme mashattan konut satışı

Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme mashattan konut satışı

Sinpaş’tan ayrıldıktan sonra EYG Gayrimenkul Geliştirme'yi kuran Ömer Faruk Çelik, tamamlanmış markalı projelerin elde kalan dairelerine talip olacak. Bunları indirimle yabancılara pazarlayacak Çelik'in hedefi yılda 1.500-2.00 konut satmak...

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Novruzov ve Qın Gao ortaklığında kuruldu.

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme mashattan konut satışı Haberi

Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme mashattan konut satışı


Sinpaş’tan ayrıldıktan sonra EYG Gayrimenkul Geliştirme'yi kuran Ömer Faruk Çelik, tamamlanmış markalı projelerin elde kalan dairelerine talip olacak. Bunları indirimle yabancılara pazarlayacak Çelik'in hedefi yılda 1.500-2.00 konut satmak.


KONUTDER’in Başkanı Ömer Faruk Çelik, geliştirdiği yeni iş modeliyle İstanbul’daki bitmiş projelerde kalan stokları eritecek. Bunun için Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme (EYG) markasıyla Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Çelik, SPK’dan gelecek onay ile 1 Temmuz’dan itibaren faaliyetlerine başlayacak. İstanbul’da şu an devam eden 200 markalı konut projesinin olduğunu kaydeden Çelik, “Bunların yüzde 10’u proje bittikten sonra elde kalıyor. Biz bu iş modeliyle yılda 1.500-2.000 konut satmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.


20 BİN KONUT FAZLASI VAR


İstanbul’un 100 bin konut ihtiyacına karşın her yıl 120 bin konut üretildiğini ifade eden EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra...