25 / 04 / 2024

emlakta hareketlilik

emlakta hareketlilik

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanlığı, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Emlak piyasası 15 Mart'ta hareketlenecek, bunu görenler alıma başladı

Konut ve emlak sektörü 15 Mart'tan itibaren hareketlenmeye başlayacak.

Emlakta 2024 beklentileri!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, 2024 yılında emlak piyasasına ilişkin "Emlakta 2024 beklentileri" başlıklı analizini kaleme aldı.

Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? Ev alacaklar dikkat! 

Dünyada en yüksek emlak balonu riskine sahip şehir belirlendi. Peki Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? İşte ayrıntılar...

İkinci el araçta ilan sayısı 1 milyonu aştı! Uzmanlar yeni hareketlilik için tarih verdi!

İkinci el araç piyasası en durgun dönemlerinden birini yaşıyor. Çevrimiçi araç sitelerindeki ilanlardaki artış 1 milyonu geçti. Uzmanlar yeni hareketlilik için o tarihi işaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dolar kuruna yönelik tahmin ve açıklamalarda bulundu. Kurda herhangi hareketlilik beklemediklerini belirten Yılmaz, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz. '' dedi.

Bitcoin 28 bin doları zorlarken, altcoin piyasasında hareketlilik başladı!

Pozitif bir ivme yakalayan BTC, 28.000 doları zorlamaya devam ediyor. Bu süreçte ise altcoin piyasası daha farklı bir hareketlilik yakaladı. İşte son 24 saatte yaşananlar.

TCMB faiz kararı öncesi piyasalarda dehşet verici hareketlilik! Dolar ve altında peş peşe rekor geldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı öncesi piyasalarda hareketlilik yaşandı. Dolar, 27 lirayı test ederek rekor kırdı ve euro da 30 liranın üzerine çıktı. Gram altın ise bin 700 lirayı aşarak yeni bir rekor elde etti.

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

Kurban pazarında büyük hareketlilik: Son günü bekleyenler yandı

Kurban Bayramı'na çok az bir süre kaldı. Kurban pazarlarındaki hareketlilik ise biraz daha arttı. Fakat bazı alıcılar fiyatların düşmesi umuduyla kurbanlık almak için bayramın son gününü bekliyor. Satıcılar ise uyarıyor: "Son güne kurbanlık kalmayabilir."

Bayram tatili 9 güne uzayınca turizmde hareketlilik başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinesi ile yaptığı ilk toplantının ardından aldığı kararları açıkladı. Erdoğan, kararlarını açıklarken Kurban Bayramı öncesi iki günün de idari izin ilan edilmesi ile beraber tatilin 9 olacağını söyledi. Bunun üzerine turizm sektöründe hareketlilik başladı.

İkinci el araba piyasasında büyük hareketlilik! Yüzde 100'e çıktı

İkinci el araba satışlarında beklenmedik bir hareketlilik yaşanıyor. Yüksek talep ve tedarik sorunlarından kaynaklı sıfır otomobil alamayan vatandaşlar mayıs ayının ortasından önce ikinci el otomobil almak için adeta zamanla yarışıyor.

Kariyer.net verilerine göre istihdam piyasasında hareketlilik başladı

Yılın ilk 3 ayında en fazla iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla yapı, üretim ve bilişim oldu. Açıklanan istihdam verilerine göre 2023’ün ocak, şubat ve mart aylarında istihdam piyasasında büyük hareketlilik yaşandı.

İkinci el oto pazarında yeni yıl öncesi hareketlilik yaşanıyor!

Matrah düzenlenmesiyle kısa bir süre durgunluk yaşayan ikinci el otomobil piyasasında 2023 yılı öncesi hareketlilik yaşanıyor. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, satışlarda belirgin bir hareketlilik olduğunu söyledi.

Emlakta 2023 beklentileri!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Emlakta 2023 beklentileri" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

emlakta hareketlilik Haberi

emlakta hareketlilik


Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanlığı, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi. Siyasi belirsizlik döneminde satışları düşen, projelerine ara veren inşaat sektöründe hareketliliğin başladığı bildirildi.  Yaşananlardan dolayı emlak sektörünün kentte iyice aşağılara çekildiği belirtilen açıklamada. "Hiç kimsenin bu konuda ne emlak alma ne de yatırım yapmaya yanaştığını, 7 Haziran seçimlerinin ardından siyasi belirsizliğe bağlı olarak artan kredi faizleri, doların rekora koşması sonrası inşaat maliyetlerinin artmasından dolayı sektör zor günler geçiriyordu. Ancak I Kasım seçimlerinden sonra sektörümüzde hareketlilik başladı.  Ertelenen satışlar gerçekleşmeye başladı. Sokakta insanlarımız artık yatırım yapmak veya emlak alma konusu ile ilgili konuşmalar yapmaktadırlar. Bir canlılık var ama şuan istenilen düzeyde değil.  İlerleyen günlerde...