26 / 04 / 2024

Emrah Çakar

Emrah Çakar

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Koray Akar Kimdir? Koray Akar nereden mezundur?

Koray Akar ne iş yapıyor? Koray Akar’ın mesleği nedir? Koray Akar nereden mezundur? İşte detaylar!

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuruya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı'dan hükümete 'Gibi' göndermeli soru!

Ünlü ekonomistler Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı, Merkez Bankası'nın faiz kararını Gibi dizisinden bir replikle eleştirdi.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Aliakar tarafından kuruldu.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında tutuklu sanık kalmadı! 

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na yönelik devam eden davada tutuklu yargılanan sanık için şartlı tahliye kararı verildi.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında yeni gelişme!

Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan ve 30 kişiye mezar olan Emrah Apartmanı'na yönelik açılan davada binanın müteahhidi olan sanık, asıl müteahhit olmadığını dile getirdi. 

Emrah Çakar Haberi

Emrah Çakar
İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu. 


İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat faaliyetlerinde bulunmak. İnşaat Sanayi ile yer altı ve yer üstü bayındırlık hizmetlerini, inşaatlar yapımı ve onarımı gerek kendilerinin temin edecekleri arsalara inşaat yapımı ve satımını yapmak, inşaat taahhütlerini müteahhit sıfatıyla girmek ve inşaatlar yapmak, restorasyonlar yapmak, konusu ile ilgili her çeşit yol, demiryolu, kanal, köprü, tünel, liman, baraj, endüstriyel yapılar, çelik konstrüksiyon, prefabrik yapılar vb. ihale işlerine girmek, yapılar yapmak, satmak, almak, işletmek ve organize etmek - Her türlü çevre düzenleme, planlama, tasarım, bitkisel ve yapısal uygulama yapmak, ihale işlerine...