16 / 04 / 2024

Emre Ergül projeleri

Emre Ergül projeleri

Sabah ve Habertürk gazetelerinin Yazıişleri Müdürlüğünü yapan Emre Ergül, medyadaki işlerini askıya aldı ve 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı.. Emre Ergül, Yunanistan'da ilk Türk markalı projeyi yapıyor..

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Alizewind Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alizewind Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İpek Ergül tarafından kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Albayrak, Emre Kılıç ve Gizem Albayrak ortaklığında kuruldu.

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ergün tarafından kuruldu.

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

İnnova Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnova Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergül tarafından kuruldu.

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Doğukan Ergül ve Mehmet Akif Çelik ortaklığında kuruldu.

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Emre Ergül projeleri Haberi

Emre Ergül projeleri

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten Emre Ergül, Yunanistan'da yaptıkları Porto Peramos projesini ve sektör deneyimini Motto Magazin'e anlattı. İşte, o röportaj... 

Sabah ve Habertürk gazetelerinin Yazıişleri Müdürü'ydü... Danimarka ve Belçika'da yayınladığı Kuzey Gazetesi'ni gurbetçinin başucu yayını yaptı... Medyayı askıya alan Emre Ergül, şimdi Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak yoluna devam ediyor. Ergül, Yunanistan'da yaptıkları Porto Peramos projesini anlattı...

Mim Europe Construction CEO'su Emre Ergül, ilginç hayat hikayesini ve Porto Peramos projesiyle birlikte Yunanistan rüyasını anlattı.

1-)  Önce sizi tanıyalım...
Tabii... Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı'ndan mezun olduktan sonra kendimi bir gazete ilanına yaptığım başvuru sonrası Sabah Gazetesi'nin Dış Haberler Servisi'nde stajyer olarak buldum. Yıllar içinde önce Dış Haberler Müdürü, ardından Yazıişleri Müdürü oldum. 2008'de Fatih...