29 / 03 / 2024

emre maraşlı açıklama

emre maraşlı açıklama

Ahmet Davutoğlu'nun konut alacaklara peşinatta yüzde 15-20 destek açıklamasıyla ilgili Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar yorum yaptı..

Erguvan ve Demirbaş ortaklığı 2014’te Kurtköy’de 7 yeni proje yapacak!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı 2014 yılında Kurtköy’de toplam 400 bin metrekarelik alanda 7 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ortaklık 7 projeden ilk 2’sini Mart 2014’te satışa çıkaracak…

W Roof görücüye çıktı! 7 yeni proje de yolda!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında Kurtköy’de hayata geçirilen W Roof Kurtköy projesi görücüye çıktı. Yatırımlarına Kurtköy’de devam etmeyi planlayan firma bölgede 7 yeni proje daha start vermeye hazırlanıyor…

Elektrikli otomobil hayali sona mı erdi! AB’den yeni açıklama…

Elektrikli otomobil kullanımı hızla yaygınlaşırken, AB Komisyonu Başkanı’nından beklenmedik bir açıklama geldi. Buna göre içten yanmalı motorların  2026 yılında  aşamalı olarak kullanımdan kaldırılması ertelenebilir. İşte ayrıntılar…

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

2024'te otomobil fiyatları ne olacak? Vergiler artacak mı?  Uzmanlardan net açıklama geldi!

Yeni yıla sayılı günler kala en çok merak edilen konulardan biri de otomobil fiyatları oldu. Araba almak isteyenler 2024'te araba fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Uzmanlardan ise net açıklama hemen geldi...

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

2024 asgari ücret ve emekli maaşları ile ilgili uzman isimden açıklama geldi! İşte 2024 zamlı maaş hesaplaması!

2023 yılının sonların doğru yaklaşırken, asgari ücret, vatandaşların gündemine yerleşti. Öte yandan milyonlarca emekli de zamlı maaşlarını bekliyor. SGK Uzmanı Emin Yılmaz zamlı maaşlarla ilgili açıklama yaptı. Peki asgari ücret ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Dolar 30 TL'yi aşacak mı? Kimse bu seviyeyi beklemiyordu! Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi!

Yıl başından bu yana yükselişte olan dolar kuru 27 lira bandında işlem görüyor. Yatırımcılar dolar yükselecek mi? Dolar 30 lirayı aşar mı?'' gibi soruların yanıtlarını araştırırken uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. 

Erken emekli olmak isteyen esnafa korkutan açıklama: O işi yapanlar erken emekli olamayacak!

14 Mayıs Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Vatandaşlar ise 'Küçük esnaf nasıl emekli olacak?' sorusunu araştırırken Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan korkutan açıklama geldi.

emre maraşlı açıklama Haberi

emre maraşlı açıklama

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı


Başbakanımızın bu açıklaması sektörde kesinlikle olumlu bir hareketlenmeye sebep olacaktır. Bireysel emeklilikte uygulanan katkı uygulamasına benzemiş. Bu yöntemler yurt içi tasarrufu arttırıcı teşviklerdir. Bu da devletin politika olarak gayrimenkule tasarruf gözüyle baktığı anlamına gelir. 


Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar


Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan konut alacaklara yönelik karşılıksız yüzde 15 yardım teşviği konusu hayata geçirildiğinde durağan ilerleyen inşaat sektörü de hızlanacaktır. Sektör adına atılan olumlu adımların her zaman arkasındayız.  Tüketicileri para biriktirmeye yönlendiren bu teşvik ile ev sahibi olmak isteyen kesim büyük bir avantaj yakalayacaktır. Teşviğin tüm detayları halkın kolay anlayacağı şeffaflıkta ve anlaşılırlıkta olursa hem ev sahibi olmak isteyen kişiler çoğalacak hem de sektörümüz büyümeye devam...