19 / 04 / 2024

W Roof görücüye çıktı! 7 yeni proje de yolda!

W Roof görücüye çıktı! 7 yeni proje de yolda!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında Kurtköy’de hayata geçirilen W Roof Kurtköy projesi görücüye çıktı. Yatırımlarına Kurtköy’de devam etmeyi planlayan firma bölgede 7 yeni proje daha start vermeye hazırlanıyor…



W Roof Kurtköy projesi görücüye çıktı. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında 77 milyon TL yatırımla Kurtköy’de hayata geçirilen Kurtköy W Roof projesinde konutlar 176 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



12 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 206 ve 5 dükkan yer alıyor. 68 metrekare 1+1, 80-126 metrekare 2+1, 155 metrekare 3+1 ve 190 metrekare 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı W Roof Kurtköy projesinde konutlar metrekaresi 2 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fiyatların 176 bin TL’den başlangıç gösterdiği projede maksimum daire fiyatı ise 516 bin TL.


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



W Roof görücüye çıktı! 7 yeni proje de yolda!


Lansman öncesi yüzde 30’su satıldı

Kurtköy'deki ilk projeleri olan W Bahçe projelerinde satışların tamamlanmak üzere olduğunu  belirten Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, W Roof projesinde de lansman öncesi yüzde 30 oranında satış yaptıklarını söyledi. Maraşlı, Kurtköy'e inanıyoruz ve yatırımlarımıza uzun bir süre burada devam edeceğiz dedi. 


400 bin metrekare alanda 7 yeni proje 

Kurtköy’ü kendilerine üst seçtiklerinin altını çizen Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ise , Kurtköy’de 7 projede 400 bin metrekarelik inşaat yapmayı hedeflediklerini açıkladı. 



Üçüncü proje Mart’ta görücüye çıkacak

W Bahçe ve W Roof projesinden Kurtköy’de üçüncü yeni projelerini de Mart’ta görücüye çıkaracaklarını belirten Demirbaş, “Mart ayında bölgedeki üçüncü projemizi de satışa çıkaracağız. Bu projemiz de yaklaşık 150-200 dairelik bir proje olacak. 2014 yılında start vereceğimiz bir başka proje de Maltepe Dragos’ta olacak. Bu 2 projede ortalama 400-500 daire geliştireceğiz. Toplam 7 yeni projeden 3’ü netleşti. Diğer 4’ü için ise görüşmeler devam ediyor. Uzun süre Kurtköy’de olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 


7 projeden biri ticari olacak

7 projeden bir tanesinin ticari kalanının ise konut olacağını belirten Demirbaş, “Kurtköy’de ticari gayrimenkul açığı var. Özellikle otel açığı fazla. Yine Kurtköy’de bir tane büyük konseptli bir AVM var. Ticarilerde yoğun bir satış var ama bölgede büyük konseptte proje geliştirilebilecek arsa fazla yok” diye konuştu. 


W Roof Kurtköy hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön