19 / 04 / 2024

Emrullah Akçakaya dedeman

Emrullah Akçakaya dedeman

Dedeman, önümüzdeki dönemde işletmeci firma olarak büyümeyi planlıyor. Önümüzdeki yıl sonunda 23 otele ulaşılacak. 10 yılda ise hedef 43 otel. Öncelikli vizyon, daha hızlı yol alınabilecek pazarlara odaklanmak.

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Muhammed Akçakaya ve Selda Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

Midyat'ın o mahalleleri için kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin ili, Midyat ilçesi, Acırlı, Akçakaya, Bağlar, Işıklar ve Ulucami mahallerinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ Mardin 80 konut ihalesi bugün!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mardin Midyat 80 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin Midyat'a 80 yeni lojman!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Aralık 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Dedeman bu yıl iki yeni otel açacak!

Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "2019 içinde iki yeni otelimizi sektörün hizmetine sunacağız. Organik ya da inorganik büyüme, ajandamızın üst sıralarında yer alıyor" dedi...

Dedeman, Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek!

İlk akıllı konsept otelini yaklaşık 13 milyon dolarlık bir yatırım maliyeti ile Nisan 2019'da İstanbul-Şişli'de açmayı planlayan Dedeman Grubu, büyük şehirlerde Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek. 

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Kamu sağlık tesislerinin çoğu ruhsatsız!

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü İbrahim Barbaros Akçakaya, kamu sağlık tesislerinin ruhsatlandırılması ile ilgili bilgiler verdi. Açkaya, binlerce sağlık merkezinin ruhsatının olmadığına dikkat çekti.

Dedeman Grubu'nun 2023 hedefi 40 yeni otel!

Dedeman Turizm Yönetimi Genel Müdürü Akçakaya, “2017 yılında personel sayımızı bin 400’e, oda sayımızı 3 bin 60’a çıkaracağız. Aynı zamanda 2023 yılında da 40 yeni otel yatırımı hedefliyoruz” dedi.

Emrullah Turanlı: Kadıköy Belediyesi kamu alanına kaçak inşaat yaptı!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı, ‘Four Winds’ projesinin yanında kamuya yeşil alan olarak terk ettikleri arazide Kadıköy Belediyesi’nin kaçak inşaat yaptığını belirtti.

Emrullah Turanlı'dan Trump'a övgü!

10 yıl önce tanıdığı Donald Trump'ın çok akıllı ve zeki bir insan olduğunu belirten Taşyapı Grubu Başkanı Emrullah Turanlı, "ABD'nin yeni Başkanı akan kanın durmasına ve dünya ticaretine büyük katkı sağlayacak" dedi.

Emrullah Akçakaya dedeman Haberi

Emrullah Akçakaya dedeman



Önce Rusya krizi, sonra Suriye, IŞİD ve şimdi terör olayları... Turizm, son gelişmelerin negatif etkisini en çok hisseden sektör. Oteller belirli doluluk oranlarını yakalayabilmek için fiyatları düşürdü, kârlılıktan feragat etti. Son birkaç yılda ardı ardına yapılan yeni otel yatırımlarının geri dönüşünün alınmasının planlandığı bu dönemde üst üste gelen darbeler, sektörü zorluyor. Sektörün içinde bulunduğu durumu konuştuğumuz Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, “Bir yerde güvenlik endişesi varsa, bir ticari zorunluluk olmadıkça insanlar oraya gezmeye, eğlenmeye gitmez. Bu evrensel bir kural” dedi. 


2010, 2011 ve 2012 yıllarında turizmin Türkiye’de altın çağını yaşadığını anlatan Akçakaya, şehir otellerinin doluluk ve oda fiyatlarında Avrupa seviyesine yaklaştığını anlattı. İşler iyi gidiyor, oteller iyi kazanıyordu, bu ortamda potansiyel yatırımcılar sektöre girmeye başladı ve yatak sayısında hızlı bir...