29 / 03 / 2024

Emrullah Eruslu yangın yalıtımı

Emrullah Eruslu yangın yalıtımı

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

Yangın yalıtımı binaları yangından korur!

Eryap Grup CEO'su Eruslu, binalara yapılan yangın yalıtımında yanmaz, ısı geçisine yüksek direnç gösteren, alevle teması durumunda zehirli gaz çıkarmayan, doğal hammaddeden üretilmiş 'Taş yünü' kullanılması gerektğini söyledi.

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Emrullah Eruslu İZODER’in yeni başkanı oldu!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Emrullah Eruslu oldu.

Emrullah Eruslu yeni şirket kurdu!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 

Emrullah Eruslu: Enerji tasarrufunda aslan payı yalıtımda!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle enerji verimliliği ve enerji tasarrufuna dikkat çekti. Eruslu, doğru malzemeyle doğru uygulanan ısı yalıtımının enerji tasarrufuna büyük katkısı olduğunu belirtti.

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Emrullah Eruslu: Binaları yangından korumak elimizde!

Yılda ortalama 100 bin yangın vakası yaşanan ülkemizde meydana gelen yangınların dörtte biri denetimsiz yapılaşması sebebiyle dünyadaki en riskli şehirlerden biri olan İstanbul'da yaşanıyor.

Yangın yalıtımı binaları yangından korur!

Eryap Grup CEO'su Eruslu, binalara yapılan yangın yalıtımında yanmaz, ısı geçisine yüksek direnç gösteren, alevle teması durumunda zehirli gaz çıkarmayan, doğal hammaddeden üretilmiş 'Taş yünü' kullanılması gerektğini söyledi.

Emrullah Eruslu: Yangın yalıtımında eksiğiz!

Hayati öneme sahip yangın yalıtımının eksikliği, her yıl binlerce hane ve işyerinde can ve mal kaybına yol açıyor. Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu, stanbul’da bu yıl yalnızca Ocak ayında bile 2.605 yangının meydana geldiğini belitti.

Emrullah Eruslu: İklim özelliklerine uygun ısı yalıtımı şart!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Eryap CEO’su Emrullah Eruslu bu yıl 2.si düzenlenen “İklimlendirme Konferansı”nda yaptığı konuşmada enerji verimliliği için doğru yalıtım yapılmasının önemini vurguladı.

Emrullah Eruslu: Faturaları düşürmenin yolu ısı yalıtımı!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Demeği Başkanı Emrullah Eruslu: Binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerekse elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını dile getirdi

Emrullah Eruslu yangın yalıtımı Haberi

Emrullah Eruslu yangın yalıtımı

Yangından Korunma Haftası" nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor. 


Türkiye'de yangın sayısı her yıl % 10 oranında artış gösteriyor. Hayati önem taşıyan yangın yalıtımının eksikliği, her yıl binlerce hane ve işyerinde can ve mal kaybına yol açıyor. 


Eryap Grup CEO'su Emrullah Eruslu, ev ve işyerlerinde içeride oluşan yangınm yayılmasını önleyecek en önemli şartın yangın yalıtım sistemi olduğu uyansmı yaparak, "Yapıların yalıtımlı olması, yangını kompartmanlara bölerek kontrol altında tutar ve itfaiye müdahalesi için güvenli alan ve gerekli ek süreyi oluşturur. Bilindiği üzere yangından korunmanın en önemli yollanndan birisi de doğru malzemelerle uygulanmış "tam" yalıtım. Binaların kentsel dönüşüm sürecinde 'Binaların Yangından...