23 / 04 / 2024

emsan 2014 ürünleri

emsan 2014 ürünleri

Mutfaklarımızda yer almaya başlayan seramik kaplamalı ürünler sağlığa duyarlı malzemelerden üretilerek lezzetli ve sağlıklı yiyecekleri tercih edenlerin seçimi oluyor. Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak seramik ürünler hakkında bilgi verdi...

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Feridun Kubilay Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Çamyar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Carpe Diem İnşaat Yatırım Tarım Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carpe Diem İnşaat Yatırım Tarım Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Engin Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Demiryapan İnşaat Metal Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiryapan İnşaat Metal Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Demiryapan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Yolcular İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolcular İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Sepet tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yetim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

emsan 2014 ürünleri Haberi

emsan 2014 ürünleri

Mutfaklarımızda yer almaya başlayan seramik kaplamalı ürünler sağlığa duyarlı malzemelerden üretilerek lezzetli ve sağlıklı yiyecekleri tercih edenlerin seçimi oluyor. 


Mutfaklarda sıklıkla kullandığımız tencere, tava ve fırın kaplarında bugüne kadar kullanılanlardan farklı bir yüzey kaplama teknolojisi geliştirildi. Son zamanlarda sağlıklı beslenmenin öneminin de artmasıyla birlikte mutfaklarda kullandığımız ürünlerde seramik kaplama kullanılıyor. Seramik kaplamalı tava ve tencereler gıdalarda bulunan vitamin ve mineralleri ile etkileşime girmediğinden pişirilen yemeklerin daha sağlıklı olmasını sağlıyor.


Sağlıklı Beslenme Bilincinin Artmasıyla Seramik Malzeme Kullanımı Yaygınlaşıyor

Yüksek ısılarda kimyasal bozulmaya uğramayan yapısı, üretiminde sağlığa zararlı kanserojen maddelerin kullanılmaması ve bakteri oluşumuna engel hijyenik yapısıyla seramik malzemelerin kullanıldığı ürünler insan sağlığını düşünerek tasarlandı. Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak seramiğin tercih edilmesine ilişkin görüşlerini söyle belirtti : “Günümüzde çeşitli hastalıkların ortaya çıkmasıyla beraber...