20 / 04 / 2024

en çok tercih edilen daire tipleri

en çok tercih edilen daire tipleri

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, 1+1 konutlarına talebin yükseldiğini ve bu doğrultuda inşaat projelerine ağırlık verildiğini vurguluyor.

Gayrimenkulde 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2 +1 dairelerin 3 +1 ve 4 +1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

En çok 1+1 daire tipleri satılıyor!

Yeni konut fiyat endekslerine göre en çok metrekaresi 50 ile 95 arasında değişen 1+1 tipi daireler satılıyor. Tercih nedenleri arasında; küçük bütçeyle alınabilmesi, elden çabuk çıkartılabilir olması, home-ofis olarak kullanılması yer alıyor...

ODMD açıkladı! Türkiye'nin en çok satan 20 SUV modeli hangileri!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de SUV model araçlarda yaşanan satışlarda zirve görülüyor. Buna göre, Türkiye'de gövde tiplerine göre en çok tercih edilen gövde tipi yüzde 50,7 pay ve 74 bin 143 adetle SUV otomobiller olarak gerçekleşti. Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modeller ve en çok sata

En çok tercih edilen tasarruf aracı yastık altı altın oldu

Türkiye’de yatırım yapanların sayısı yılın son çeyreğinde 3 puan artarak yüzde 23.3’e yükseldi. Vatandaş tasarruf için en çok yastık altı altını tercih etti.

Otomobilde en çok tercih edilen renk hangisi? Artık "gri" renk favori...

Otomobilde geçmiş zamanda en çok tercih edilen beyaz renk, şimdi tahtını "griye" bıraktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri kapsamında, geçen sene trafiğe kaydı yapılan 2,3 milyon taşıttan 945 bin 768'i otomobillerden oluştuğu kaydedildi. 

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

2023'te en çok satılan 2. el otomobil markaları belli oldu!

2023'te 1 milyon 881 bin 97 ikinci el araç satıldı. Peki en çok hangi otomobil markaları tercih edildi? 

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

En çok satılan otomobiler belli oldu! Merakla bekleniyordu! Bu otomobiller peynir ekmek gibi satıldı! İşte o liste...

Araba satışlarında ekim ayı raporu belli oldu. Elim ayında hafif ticari araç pazarı yüzde 55,4 otomobil pazarı yüzde 74,1, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 5,5 oranında arttı. Peki en çok hangi otomobiller satıldı? En çok tercih edilen otomobil hangisi? İşte o liste...

Türkiye'de üretilen bal, 52 ülke arasında en çok tercih edilen bal oldu

Türkiye'nin en önemli üretim ve ihraç ürünleri arasında yer alan bal ürerimi, yılın dokuz ayında Amerika, İsrail ve Almanya başta olmak üzere 52 ülkede en çok tercih edilen bal oldu. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul, Ankara ve İzmir'de en çok tercih edilen 3 ilçe!

Türkiye'de eylül ayı konut rakamları açıklandı. Verilere göre eylülde konut satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 seviyesinde düşüş yaşayarak 102 bin 656 oldu. Konut satışları gerilerken, en çok tercih edilen il ve ilçelerin isimleri belli oldu.

Türkiye'nin en çok satan 20 SUV modeli belli oldu! İşte en çok tercih edilen otomobil markaları...

Otomobiller içerisinde en çok tercih edilenler SUV otomobiller oldu.  SUV otomobiller, 292 bin 843 adet satış rakamıyla yüzde 49,8 seviyesine ulaştı. Peki Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri hangileri? En çok tercih edilen otomobil markaları hangisi? 

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

Sermaye çıkışı en çok Çin, Hindistan ve İngiltere'den oluyor!

Bloomberg HT yayınına katılan Henley&Partners Türkiye Direktörü Burak Demirel 100 ülkeden vatandaşlık alındığını belirterek, en çok çıkışın Çin, Hindistan ve İngiltere'den olduğunu, Türklerin Portekiz, Yunanistan, İspanya ve İtalya'yı tercih ettiğini açıkladı.

en çok tercih edilen daire tipleri Haberi

en çok tercih edilen daire tipleri


İş hayatına katılımın yükselmesi ve hayat tarzında yaşanan değişiklikler ile Türkiye’de yalnız yaşayan kişilerin sayısı da artıyor. Bu durumun inşaat projesi trendlerini de etkilediğine değinen Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, 1+1 konutlarına talebin yükseldiğini ve bu doğrultuda inşaat projelerine ağırlık verildiğini vurguluyor.

Genç bireylerin iş hayatına katılması ve gelişen yaşam standartları sayesinde Türkiye’de yalnız yaşamak giderek artan bir olgu halini alıyor.  Toplumda yaşanan bu değişim doğrudan yaşam alanı sağlayan emlak sektörünü de etkiliyor. 

Son 10 yılda İstanbul’daki konut satışlarına bakıldığında 1+1 ve 2+1 dairelerin daha çok tercih edildiğini belirten Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Türkiye’de yalnız yaşayan nüfus her geçen gün artıyor. En son veriler bu oranın yüzde 4 olduğunu belirtse de iş olanakların ve...