29 / 03 / 2024

en güvenli liman konut mu

en güvenli liman konut mu

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Uzmanlar, depreme karşı güvenli bina inşa etmenin yöntemini açıkladı!

Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat Depremi’nin üzerinden bir yıl geçti. Deprem yaraları sarılmaya devam ederken, çıkarılan en büyük ders ise 'depreme karşı güvenli binalar' oldu. Peki depreme karşı güvenli binalar nasıl inşa edilir,  hangi kriterleri taşımalı? İşte detaylar...

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde 1 gram bile olanlar yaşadı! 12 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında savaş gerginliğinin etkisi devam ediyor. Altın bugün de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi artırdı. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. 12 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında alım zamanı! Fiyatlar düşünce fırsatı kaçırmayın! Bu yıl altın yeni rekorlar kıracak!

Belirsizlik ortamlarında en güvenli liman olarak yatırımcılar altına sığınıyor. ABD’de faiz artırımlarında sona gelindiği beklentilerinin kuvvetlenmesiyle altına olan talep yeniden canlanırken, uluslararası finans kuruluşları altının bu yıl rekor seviyelere ulaşacağını öngörüyor.

Seçim öncesi yatırımcının rotası nereye döndü? Belirsizlik ortamında güvenli liman neresi?

Seçim öncesi yatırımcılar alternatif getiri arayışını sürdürüyor. Yatırımcılar geçen yıl yüzde 200’e varan getirisi nedeniyle borsaya yoğun ilgi gösterirken, bu yıl hem küresel hem yurt içi belirsizlikler nedeniyle rota farklı yatırım araçlarına yönelmiş durumda.

Güvenli liman gömleğini giyen altın için heyecanlandıran açıklama! Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın

Bankacılık alanında gelen iflas kararları altının tekrar güvenli liman gömleğini giydirdi. Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın!

en güvenli liman konut mu Haberi

en güvenli liman konut mu

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir faaliyet göstererek kaliteli ve konforlu yaşam alanları sağlayan Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, mevcut ekonomik konjonktürde kazancını artırmak veya kira getirisi sahibi olmak isteyenler için en güvenli limanın konut olduğunu söyledi.

Yüzde 65’lik kısmı satılan Selenium Park’ta yeni ara kat ve bahçe kat stokları satışta

Selenium Park projesiyle ilgili çok önemli açıklamalar da yapan İrfan Aşçıoğlu, şöyle konuştu: “Zeytinburnu’nda inşasına devam ettiğimiz Selenium Park projemizde kısa zamanda %65 gibi bir satış başarısına ulaştık. Son dönemde de şehrin merkezinde villa konforunda bahçe keyfi yaşama imkânı sunan bahçe katı dairelere yoğun ilgi var. Bu başarıdaki en büyük etkenlerin doğru yerde, doğru ve benzersiz bir projeyi inşa ediyor olmamızın yanı sıra bölgede...